Antonia și Alex Velea au avut parte de un moment foarte, foarte emoționat. Artistul și-a făcut curaj și a cerut-o, în sfârșit, în căsătorie pe frumoasa lui iubită. Această zi a fost așteptată de fanii celor doi îndrăgostiți, încă de când ea a reușit să divorțeze de fostul ei soț, tatăl fiicei sale. Ei bine, se pare că ziua cea mare a venit, iar el a primit un răspuns afirmativ din partea viitoarei sale soții.

Alex Velea și Antonia au ani buni de relație, iar din povestea lor de iubire au luat naștere doi copii superbi, Dominic și Akim. Deși se iubesc la nebunie și sunt siguri că își vor petrece tot restul vieții împreună, cererea în căsătorie întârzia să apară. Astăzi, acum doar câteva minute, îndrăgitul cântăreț a postat o imagine cu viitoarea lui soție care purta pe deget mult așteptatul inel de logodnă. Cum era de așteptat, Antonia a zis cel mai mare „Da!” din viața ei.

Antonia a zis „DA!”

A zis “Da”! Esti focul din inima mea! Te iubesc pana dincolo de moarte!!!”, a scris Alex Velea în dreptul imaginii cu viitoarea lui soție.

În dreptul imaginii prin intermediul căreia a făcut anunțul cel mare, Alex Velea i-a făcut și o declarație de dragoste artistei în stilul lui caracteristic. Comentariile nu au încetat să apară încă din primele minute și deja zeci de oameni se bucură pentru reușita lor și așteaptă cu nerăbdare să o vadă pe Anto îmbrăcând rochia de mireasă pentru a doua oară în viața sa.

„Daaaaaaaaaa o mie de ori!🤍🤍🤍🤍”, i-a scris Antonia în secțiunea de comentarii.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.