În cadrul unei emisiuni TV, prezentatoarea Anisa Sandulache și colegii ei l-au ironizat pe Jador. Toate cuvintele dure pe care le-au spus despre ele l-au deranjat extrem de tare pe îndrăgitul manelist, care nu s-a putut abține să nu reacționeze. Artistului nu i-a venit să creadă ceea ce vede și s-a uitat la filmarea respectivă de mai multe ori, pentru a fi sigur că tot ce vede este adevărat.

De când a participat la emisiunea Puterea Dragostei și a lansat primele sale piese, Jador a ajuns să fie unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. El s-a făcut remarcat atât prin felul lui de a fi, cât și prin intermediul talentului său incofundabil pe care sute de mii de oameni îl admiră. Cântărețul a ajuns pe primele locuri în Trending cu aproape toate melodiile sale, iar acesta este un motiv de mândrie pentru el și pentru echipa care se ocupă de el.

De ce s-a supărat atât de tare Jador

Nu știi cine e? Felicitări. Lasă-mă să-ți strâng mâna. N-ai pierdut nimic. Uitați-vă la fața lui cine e, ce derutat e..Nu știu cine e”, i-a zis Anisa Sandulache invitatului său referitor la Jador.

Aproape că nu există om în România care să nu fi auzit de el și care să nu fi ascultat, măcar de curiozitate, una dintre piesele sale. Cu toate acestea, există oameni care pretind că nu îl cunosc și care îl ironizează, cum a fost și cazul lui Radhu, singurul român care a intrat în Billboard Latin, în revista ”Hoy”, care a spus că nu știe cine este Jador. Cel mai tare s-a supărat manelistul când prezentatoarea Anisa Sandulache i-a zis invitatului său că nu a pierdut absolut nimic.

”Deci am privit videoclipul ăsta de cel puțin 100 de ori. Am încercat să-mi dau seama de ce această domnișoară sau doamnă are o atitudine atât de rasistă la adresa mea. Ca și cum muzica pe care noi o facem, muzica din România, că băiatul ăla face muzică în State, bravo lui, ne face onoare țării, foarte frumos. Ne bucurăm că are oportunitatea asta. Dar de ce fata asta când vine vorba despre manele, un gen muzical, nu știu ce gen de muzică, nici nu mai contează...”, a mărturisit Jador, potrivit wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.