Problemele se țin de Cătălin Botezatu ca un magnet. Celebrul designer nu mai are pace, de când s-a îmbolnăvit pentru prima dată și de când a suferit o intervenție din pricina cancerului la colonul. Recent, el a vorbit despre un episod mai puțin plăcut din viața sa, de care își amintește cu greu și care l-a speriat atât de tare, încât s-a urcat în mașină și a mers singur la spital.

Cătălin Botezatu este un om activ, are zile în care muncește de dimineața până seara și în care nu are timp nici măcar să se odihnească așa cum trebuie. Tocmai de aceea, stresul și oboseala și-au pus serios amprenta asupra și a ajuns la spital în repetate rânduri. La un moment dat, într-o noapte, s-a simțit foarte rău și a decis să apeleze la ajutorul medicilor, dar nu a mai așteptat ca ei să vină la fața locului, ci a mers singur la spital.

Cătălin Botezatu a mers de unul singur la spital

Mai mult de atât, zilele viitoare îndrăgitul designer trebuie să meargă din nou la clinica din Instambul unde merge anual, pentru a-și face toate analizele necesare. Nu își dorește să mai treacă prin toate clipele de coșmar din trecut, așa că încearcă să fie precaut și să aibă mult mai mare grijă de sănătatea sa. Juratul de la Bravo, ai stil a înțeles că a fi sănătos este cel mai important lucru, iar problemele de sănătate pe care el le-a avut nu au putut fi trecute cu vedere. Într-un interviu pe care l-a acordat recent, a simțuit nevoia să își deschidă inima în fața oamenilor care îl iubesc și le-a vorbit despre una dintre serile în care s-a temut pentru viața sa.

„E adevărat că într-o seară m-am speriat foarte tare și m-am dus singur, efectiv, m-am urcat în mașină și m-am dus la spital, dar totul este sub control. Încerc să evit pe cât se poate stresul, oboseala, dacă pe vremuri mai pierdeam nopți, acum abia aștept după ce îmi termin activitățile să ajung acasă, să fac un duș și să merg repede la culcare să mă pot odihni măcar 8-9 ore. Am renunțat la multe lucruri pe care le făceam înainte”, a declarat Cătălin Botezatu pentru antenastars.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.