Cristina Cioran a născut zilele acestea prematur, iar din acest motiv a trecut prin cele mai grele clipe din viața sa. Frumoasa vedetă s-a temut pentru viața fiicei sale, căreia i s-au dat slabe șanse de supraviețuire. Din fericire pentru ea și pentru partenerul lor de viață, micuța Ema este în afara oricărui pericol, dar este nevoită să mai stea pentru câteva zile prin spital. Mama ei a povestit de ce a fost luată această decizie, chiar pe contul ei oficial de Instagram.

Ziua nașterii fiicei Cristinei Cioran ar fi trebuit să fie undeva prin luna septembrie a acestui, dar din cauza unor probleme medicale pe care actrița le-a avut, cea mică a fost născută înainte de termen. După ce i s-a făcut rău și a intrat în travaliu, a cerut ajutorul medicilor care au transportat-o la spital și unde a născut imediat. În prima fază, cea mică nu putea să respire de una singură, dar cu timpul și-a revenit, iar acum este din ce în ce mai bine.

Cristina Cioran s-a întors acasă singură

Vedeta s-a întors acasă, dar fără Ema și le-a explicat fanilor săi din mediul online de ce ea a rămas acolo. Ei bine, se pare că ea trebuie să rămână sub atenta supraveghere a medicilor și nu poate fi externată până când nu va putea să se hrănească de una singură. Cristina Cioran a ținut, de asemenea, să le mulțumească tuturor celor care s-au gândit la ea în aceste momente de coșmar și tuturor celor care și-au rupt din timpul lor, pentru a-i trimite toate gândurile lor bune. Toate mesajele pe care le-a primit din partea lor i-au dat curaj să meargă mai departe și să spere că totul va fi bine.

„As vrea sa impartasesc cu voi cateva ganduri despre tot ce s a intamplat in perioada asta. In primul rand vreau sa va multumesc pentru sutele de mesaje primite, mesaje de incurajare pentru noi, mesaje cu povesti similare. Nu mi am imaginat ca suntem atat de multi si multe, cele care trecem prin astfel de momente si vreau sa va spun ca ma ajuta enorm sa merg mai departe si sa prind curaj. Ema e puternica, are o strangere de mana ca tati, zambet ca mami, curaj si ambitie. Au fost si sunt momente foarte emotionante pentru mine si as vrea sa ma scuzati ca nu am reusit sa raspund la telefon si nici tuturor mesajelor”, a scris Cristina Cioran pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.