Veste bombă pentru fanii Survivor România 2021. Se pare că Roxana Ghiță a decis să îl părăsească pe iubitul ei, Rareș, pentru a forma un cuplu cu Andrei Dascălu, finalistul emisiunii de la Kanal D. Cei doi s-au apropiat extrem de tare, încă de pe vremea când se aflau în Republica Dominicană și multă lume paria pe faptul că vor ajunge să formeze un cuplu după ieșirea lor din concurs.

Roșcata a ieșit cu mult timp înaintea lui Andrei din competiție și și-a făcut un iubit, alături de care s-a aflșat în repetate rânduri și în compania căruia părea foarte fericită. Războinica a mărturisit chiar că ei au o relație bazată pe încredere și nu ar da semne că ar vrea să renunțe la el, dar se pare că sentimentele pentru colegul ei de echipă au fost mult mai puternice și au determinat-o să alerge în brațele lui.

Roxana Ghiță și Andrei Dascălu s-au cuplat la mare

Recent, Sindy a dat o serie de declarații despre cei doi și a spus lumii întregi, la Ștefeta Mixtă, că Andrei Dascălu și Roxana Ghiță sunt foarte frumoși împreună și că s-au cuplat la mare. Cei care i-au urmărit la Survivor România au rămas cu gura căscată în fața dezvăluilor făcute de Războinică, pentru că nimeni nu se aștepta ca ei să mai fie împreună. Momentan, niciunul dintre ei nu a confirmat nimic, dar oamenii așteaptă cu sufletul la gură o confirmare din partea lor, care probabil nu va întârzia să apară. În urmă cu doar câteva zile, cei doi îndrăgostiți au fost în Vamă alături de alți prieteni pe care i-au câștigat în competiție și se pare că acolo s-ar fi fi petrecut totul.

“Roxana și Andrei sunt foarte frumoși împreună, se potrivesc. Sunt împreună, s-au cuplat la mare”, a povestit Sindy pentru Ștafeta Mixtă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iulie 2021 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.