Ultima săptămâna din viața lui Carmen Grebenișan nu a fost, cu siguranță, unde de care va vrea să își amintească. Prietena cea mai bună a Alinei Ceușan are grave probleme de sănătate care îi dau mari bătăi de cap și pe care nu știe cum să le mai rezolve. După ce le-a povestit fanilor săi de pe Instagram că se simte din ce în ce mai rău, a luat decizia de a apela la ajutorul medicilor, pentru că ei știu ce este de făcut în cazul ei. 

Problemele de sănătate au urmărit-o mereu pe Carmen Grebenișan. Frumoasa vedetă s-a confruntat de-a lungul timpului cu o serie de afecțiuni și a chiar a fost infectată cu COVID-19. Cu toate acestea, niciodată nu s-a simțit atât de rău precum în clipa de față. Fiind extrem de activă pe rețelele sociale, ea își ține fanii zilnic la curent cu tot ceea ce face, indiferent dacă are lucruri frumoase de povestit sau nu.

Garben Grebenișan a vorbit despre problemele sale

Mai mult de atât, vedeta alături de iubitul ei sunt pregătiți să se mute în noua lor casă, pe care încă nu au terminat-o. Influencerița a promis că va avea o locuință ca în reviste, dar fericirea aceasta îi este umbrită de problemele de sănătate, care nu țin cont de cât de bogat sau de sărac ești, ci te lovesc când te aștepți mai puțin. Ea simte o dure profundă în zona pieptului pe care și dacă ar vrea să o ignore, nu ar avea cum. Iubita lui Alex Militaru a încercat să se trateze acasă, dar niciunul dintre aceste remedii nu a dat vreun rezultat.

”De câteva zile, respetiv o săptămână și ceva, am resimțit o durere tot mai puternică în piept. Mă doare la respirație, are loc un disconfort dus spre durere când trag aer adânc în piept. Mă gândesc, doamne, ce naiba o fi. Mi-am făcut și câteva teste rapide de COVID, sunt negative, așa că mi-am făcut o programare la pneumologie. Și nu fumez mult, încât să resimt o astfel de situație, simptomul ăsta nu l-am mai simțit nici când am avut COVID. A pățit careva așa ceva?”, a spus Carmen Grebenișan pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Iulie 2021 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.