A venit vremea ca foștii concurenții de la Survivor România să își recunoască greșelile pe care le-au făcut pe parcursul competiției, mai ales acum după ce aceasta a ajuns la final. Unul dintre cei care a simțit nevoia să își mai spele din păcate a fost Sebastian Chitoșcă. Faimosul a fost acuzat că ar fi furat mâncare alături de unii dintre colegii și a decis ca abia acum să le spună adevărul celor care au stat ediție de ediție cu ochii pe el.

De când a ieșit din competiția Survivor România, Sebi de la Faimoși s-a apucat serios de vlog. Pe canalul lui oficial de YouTube, fostul forbalist le-a povestit printre altele fanilor săi și despre câteva lucruri care s-au petrecut în spatele camerelor de filmat. Ei bine, acesta a recunoscut că într-un fel sau altul și el a furat mâncare, pentru că se simțea neputincios și voia să facă rost cu orice preț de câte ceva.

Sebastian Chitoșcă a recunoscut

Faimosul are un singur regret în ceea ce privește emisiunea de la Kanal D și anume că nu a ajuns măcar până la probele individuale. Chiar dacă nu a mers prea departe în concurs, l-a susținut pe prietenul lui, Zanni, până la final și a avut mare încredere în acesta că va ajunge acasă cu marele premiu și chiar așa a fost. În vlogul pe care l-a postat și în care a vorbit despre competiția care i-a schimbat viața, a adus în discuție toate aceste lucruri.

"Da, am extras ceva mâncare de prin anumite tomberoane, dar sincer nu mi se părea că furam. Era foarte mare foamea și dacă vedeai orice colț de pâine pe jos, undeva în cort, o luai fără să te vadă nimeni și o băgai în gură. Nu mai conta de cât timp era acolo. Practic, am extras mâncare din locuri din care nu aveam voie, dar nu vă gândiți că mâncare multă, ce mai prindeam și eu pe acolo", a declarat Sebastian, pe canalul său de Youtube.

Citeste si:
Boala rară ascunsă în mâncare. Conservele sunt un pericol. În ce...
Boala rară ascunsă în...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »



Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.