Mama Lorei și-ar fi serbat astăzi ziua de naștere, dar din păcate nu mai este printre noi. Vedeta și-ar fi dorit din tot sufletul ei să poată fi lângă ea într-o asemenea zi specială, dar boala cumplită de care suferea a învins-o acum aproape doi ani. Imediat după decesul persoanei care i-a dat viață, artista a simțit nevoia să ia o pauză și să meargă într-un loc departe de casă, pentru a depăși momentele grele prin care a trecut.

Astfel, ea și Ionuț Ghenu au plecat în Bali, unde ar fi trebuit să stea pentru câteva zile. Din nefericire, pandemia de coronavirus i-a împiedicat să meargă acasă pentru jumătate de an. De când s-a întors de pe meleaguri străine, cântăreața nu stă o clipă și muncește din greu pentru proiectele sale pe care vrea să le ducă la bun sfârșit și în care are mare încredere că vor da rezultate.

Lora ar fi trebuit să se bucure de ziua mamei sale

„Te-aș fi sunat să-ți spun „La mulți ani”...mi-e dor și doare”, a scris vedeta la Story.

Ei bine, ziua de astăzi ar fi trebuit să fie una specială pentru Lora și pentru familia sa, pentru că mama ei ar fi trebuit să își serbeze ziua de naștere. Dar având în vedere că femeia nu mai este în viață, partenera de viață a lui Ionuț Ghenu suferă și le-a împărtășit și fanilor acest lucru. Mesajul emoționant pe care l-a postat recent pe Instagram a reușit să emoționeze pe toată lumea, pentru că mulți știu cât de greu i-a fost artistei la câteva luni de la moartea uneia dintre cele mai importante ființe din viața sa.

„«Cine are părinţi, pe pământ nu în gând/ Mai aude şi-n somn ochii lumii plângând…» Drum lin, mamă scumpă… ai plecat cu jumătate din inima mea…?”, a fost mesajul Lorei de pe Facebook.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.