Emisiunea Splash, vedeta la apă va începe în curând, doar la Antena 1. Marele anunț despre revenirea pe micile ecrane ale acestui show a fost făcut, odată cu anunțarea și celor trei jurați, dintre care face parte și nimeni alta care acum puțin timp a plecat de la PRO TV.

Surprize, surprize pentru cei care așteaptă cu sufletul la gură ca emisiunea Splash, vedete la apă să fie difuzată la TV! Numele celor trei jurați au fost anunțați deja, iar oamenii au rămas mască în momentul în care au auzit despre cine este vorba. Ei bine, cel mai răcoritor show al verii va fi jurizat de către Iulia Albu, Jean de la Craiova și Nea Mărin. Cele trei vedete vor comenta așa cum știu ele mai bine săriturile în apă ale vedetelor.

Jurații sunt gata de treabă

Cei trei sunt foarte nerăbdători să înceapă filmările și au făcut câteva declarații despre felul în care îi vor juriza pe participanți. Iulia Albu a mărturisit că va încerca să nu facă acest lucru în funcție de costumele de baie pe care le vor purta vedetele. Jean de la Craiova a dat o serie de sfaturi prețioase, mai ales că acum șase ani a participat și el la această emisiune. Iar Nea Mărin a precizat că va fi foarte, foarte atent la fiecare salt.

„Voi puncta săriturile cele mai adevărate, pentru că întocmai ca în dans, unde avem piruete, la sărituri avem şuruburile. Duplu şurub, triplu şurub, însă dacă lipseşte piuliţa numită creativitate, nu e ce trebuie! „Ca jurat nu voi fi neapărat dur, dar voi fi, cum mă ştiţi, foarte corect! Cine sare perfect, va primi notă bună, cine nu, are de aşteptat!”, a declarat Nea Mărin, potrivit paginademedia.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.