Aurelian Temișan și soția sa, Monica Davidescu, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc încă din anul 1996. Cei doi sunt căsătoriți și au împreună o fetiță, Dora, alături de care au decis să plece în vacanță în Roma.

Aflat la Roma alături de familia sa, Aurelian Temișan și-a surprins fanii cu o fotografie în care își sărută cu pasiune soția:

Mesajul alăturat fotografiei a sensibilizat fanii:

„Eu trăiesc într-o lume în care bărbatul își sărută femeia, o lume în care soția ii oferă soțului cadoul Divin… copilul, o lume în care, personal, am iubit iubirea cu care am fost iubit de către părinții mei și în care valorile familiei au fost păstrate și duse mai departe. IUBIȚI, lăsându-vă iubiți!”, a scris Aurelian Temișan pe contul de Instagram.

Reacția fanilor: „TOATĂ ADMIRAȚIA”

Fanii nu s-au abținut de la comentarii și i-au transmis juratului „Te cunosc de undeva” toată admirația:

„Toată admirația pentru cum vă iubiți și acum”, „Cea mai frumoasă familie pe care o cunosc.”, „Un exemplu, inspirație”, „O familie minunată!” sunt doar câteva dintre comentariile primite de la fani.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.