Multă lume spera ca după terminarea emisiunii Survivor România, Ana Porgras și Zanni să formeze un cuplu. Cei doi Faimoși au fost extrem de apropiați cât timp au fost amândoi în Republica Dominicană, iar eliminarea fostei gimnaste din concurs l-a distrus pe Faimos. În tot acest timp, chiar dacă și-a pierdut contul de Instagram, bruneta l-a susținut pe prietenul ei cât de mult a putut și și-a rigat fanii să îl voteze, ori de câte ori Zannidache avea nevoie de ajutor din partea lor.

Frumoasa vedetă a decis să meargă și ea alături de foștii colegi în marea finală, pentru a fi alături de el în cele mai tensionate momente ale competiției. După ce Survivor România a ajuns la final, se pare că Zanni a citit un mesaj de pe telefonul Anei Porgras, în urma căruia a fost profund dezamăgit susținând că atunci a reușit să își dea seama de adevăratele sale intenții. Fanii lor le-au dat zeci de mesaje și au sperat că vor fi bine, dar nu mai există cale de împăcare între cei doi sau cel puțin nu dau niciun semn că ar vrea să rezolve această situație.

Ana Porgras și Zanni nu își mai vorbesc

”Relația dintre Zanni și Ana este una foarte rece în acest moment. Nu și-au mai vorbi deloc după ce s-au întors din Republica Dominicană, și-au dat unfollow pe Instagram. Nici unul nu are măcar o fotografie în care să apară amândoi, cu toate că Ana a fost în Dominicană să-l susțină și s-au pozat acolo. În acest moment este foarte greu de vorbit despre o împăcare, dacă nici unul nu face vreun pas în sensul ăsta. Singura șansă să se împace ar fi să treacă peste orgolii și să discute despre situația lor, că e clar că amândoi suferă într-un fel sau altul”, a dezvăluit un apropiat pentru WOWbiz.ro.

Mai mult de atât, un apropiat de-al Faimoșilor a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare despre tot ceea ce se întâmplă între ei, la scurt timp după ce fosta campioană a României i-a dat unfollow lui Zanni. Se pare că vedetele nu și-au mai vorbit deloc și au șters toate imaginile în care apăreau împreună, de pe Instagram. Persoana respectivă este de părere că sigura șansă ca ei să se împace ar fi să discute despre situația lor și să treacă peste orgolii.

”Fanii le scriu aproape zilnic, există și mult hate... E greu să nu te lași influențat de mesajele pe care le primești zilnic. Cea mai rea chestie e că Zanni și Ana se comportă ca doi oameni care s-au iubit și s-au despărțit deși între ei nici nu a fost o relație adevărată”, a mai declarat el pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.