Zanni a dat dovadă de sinceritate pe tot parcursul competiției pe care a și câștigat-o, Survivor România. Nici după terminarea acesteia, el nu s-a temut să spună adevărul despre cele petrecute în spatele camerelor de filmat. El alături de Ștefan, Marius și Starlin au fost invitați în cadrul emisiunii Teo Show, unde au făcut o serie de dezvăluiri bombă despre fostele concurente din concurs.

Zannidache și-a încercat norocul cu mai multe dintre concurentele emisiunii Surivor România, mergând pe premisa: „Eu vreau! Tu vrei?”. Prima pe care a abordat-o a fost Roxana Ghiță, la care a renunțat repede. De ce? Ei bine, pentru că a observat că și alții își doreau să aibă mai mult decât o relație de prietenie și că ea era dispusă să fie cu oricine de acolo. Nu i-a plăcut acest lucru și nu s-a temut să recunoască.

Zanni, dezamăgit de sărutul cu Războinica

La un moment dat, în ultimele luni de concurs, s-a spus despre Faimos că s-ar fi apropiat tot mai tare de Adelina, dar ambii au negat că ar avea vreo legătură. După ce totul s-a sfârșit, el a decis că este vremea să le spună celor de acasă adevărul. Înainte de a le povesti acestora că a sărutat-o pe Războinică și că nu i-ar fi plăcut, el a reușit să șocheze lumea în stilul lui caracteristic. Se pare că Zanni ar fi atins-o chiar și pe Elena Marin, femeia pe care nu a suportat-o deloc și cu care s-a certat în repetate rânduri.

„I-am zis Roxanei Ghita „eu vreau, tu vrei?” A rămas să ne vedem, dar nu am facut nimic cu ea. Dar apoi am vazut ca mai multi o colindau pe Roxana Ghita si nu am mai vrut. M-am văzut si cu Adelina, m-am sărutat cu ea, dar nu mi-a plăcut”, a declarat Zanni la Teo Show.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.