Andreea Raicu și-a serbat recent ziua de naștere și a preferat să se bucure de acele momente importante pentru ea, departe de casă și anume în Italia. Acolo, îndrăgita vedetă a fost surprinsă în compania lui Matei Stratan și imediat au început să circule zvonuri conform cărora ei ai forma un cuplu. Auzind toate acestea, bărbatul a vrut să lămurească pe toată lumea și a oferit o serie de explicații.

După ce Matei Stratan și Mădălina Ghenea au decis să o ia pe drumuri separate, acesta nu a mai fost surprins în compania unei alte femei, semn că ea a însemnat foarte mult pentru el și nu a reușit să treacă prea ușor peste. Afaceristul i-a făcut pe fanii lui să bănuiască faptul că ar fi cu Andreea Raicu, alături de care a fost surprins tot mai des în ultimele zile. Sătul de toate aceste speculații le-a închis imediat gura celor care nu și-au văzut de viața lor.

Matei Stratan a lămurit pe toată lumea

Ceea ce multora li s-a părut și mai ciudat a fost faptul că el, deși a fost în italia cu Andreea Raicu, nu și-a vizitat fosta parteneră de viață și nici fiica. Cei doi au format un cuplu pentru mai bine de trei ani, dar din nefericire lucrurile nu au mai mers între ei. Nu a mers să le întâlnească, pentru că probabil a vrut să se simtă bine în compania frumoasei vedete, care la rândul ei nu s-a mai afișat alături de un bărbat până acum.

Retail jobs

„Am văzut că se vorbește foarte mult de faptul că eu și Andreea formăm un cuplu, nu este nimic adevărat. Cu Andreea suntem amici, atât, nimic mai mult. Nu suntem în sensul ăla la care se gândesc mulți. Noi suntem într-un grup de prieteni și așa mai și ieșim, ne întâlnim”, a declarat Matei Stratan pentru playtech.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iulie 2021 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.