Mihaela Rădulescu va apărea în curând într-un nou sezon al emisiunii „Masked Singer România”, motiv pentru care și-a făcut o schimbare de look cu care și-a impresionat fanii din mediul online. Vedeta a postat o fotografie cu ea pe rețelele de socializare, iar internauții au fost intrigați.

Mihaela Rădulescu a renunțat la părul creț și a adoptat o nouă coafură, însă asta nu e totul! Vedeta nu mai are părul brunet cu care și-a obișnuit fanii, ci a hotărât să își schimbe culoarea într-un șaten deschis:

Mihaela Rădulescu, jurată la „Masked Singer România”

În sezonul al doilea al emisiunii „Masked Singer România”, Mihaela Rădulescu va urca la masa juraților alături de Inna, Horia Brenciu și Alex Bogdan.

„Am intrat în acest proiect cu maxim de chef şi un soi de siguranţă masivă în capacităţile mele de a detecta vedetele… de sub măşti. Mi-am zis că e relativ simplu, am citit la viaţa mea tone de fişe biografice despre mii de invitaţi, înainte să-i intervievez.

Am început filmările pe culmile bucuriei, într-o companie grozavă – echipa, colegii detectivi, prezentatorul, toţi de liga întâi. Şi, pe măsură ce înaintăm cu filmările, creşte entuziasmul, pentru că e un show grozav şi scade masiv siguranţa că ştiu cine-i sub mască. Sunt atât de grozave măştile, atât de alambicate prezentările, atât de bine ascunse indiciile, încât… nu ghicim nimic”, a declarat Mihaela.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iulie 2021 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.