După ce s-a întors de la Survivor România, Sorin Pușcașu este nedespărțit de iubita sa, Laura. Aceasta i-a fost mereu alături, chiar și în momentele în care nu erau fizic unul alături de celălalt. Cât timp el a fost departe de casă, partenera sa de viață a avut grijă ca totul să meargă de minune în România și să nu simtă nicio schimbare când va reveni. Ea a făcut multe, multe sacrificii pentru el, iar Războinicul îi este recunoscător pentru tot.

Laura și Sorin Pușcașu se iubesc mai tare ca oricând și deși nu au în plan să se căsătorească, se comportă ca și cum ar fi soț și soție. După ce el a revenit în țară, au mers împreună în toate emisiunile unde fostul concurent de la Survivor România a fost invitat și au reușit să le arate celor de acasă cât de puternică și de frumoasă este iubirea lor. Sorin nu ratează nicio ocazia din a-și lua frumoasa iubită prin surprindere.

Sorin, mesaj de ziua Laurei

Nici din Republica Dominicană nu s-a întors cu mâna goală,ci i-a adus acesteia un inel în formă de scoică de care s-a bucurat din tot sufletul și pe care a promis că i-l va dărui fiicei lor, când vor avea una și după ce va mai crește. Mai mult de atât, astăzi de ziiua sa, Războinicul a avut grijă ca Laura să se simtă cea mai norocoasă femeie din lume și i-a făcut o declarație de dragoste de zile mari, care sigur a reușit să o emoționeze.

”Astăzi este despre tine. De când ai apărut in viața mea, mi-ai schimbat percepția despre tot ce ma înconjoară. Mi-ai deschis atât sufletul, cât și mintea. Faptul ca este ziua ta de naștere, nu e un prilej de bucurie doar pentru tine, ci și pentru mine. De ce? Pentru ca fără tine, viața mea nu ar mai fi evoluat, nu as fi simțit adevarata fericire și iubire. Ești cea mai frumoasa femeie din lume(asa cum zici tu ca “te mint” mereu), dar nu asta e cel mai important, ci faptul ca ești cea mai minunata persoana din toate punctele de vedere! Ai luptat pentru mine cu toate forțele tale, mi-ai arătat ca ești și cea mai puternica persoana, ca ești in stare sa te pui zid in fata oricui vrea sa îțilovească ceva drag. In final, iti urez LA MULȚI ANI și îți promit ca voi da mai mult decât știu eu ca pot! MERIȚI Luna mea 🌕! Semnat, Soarele tau 🌞! @love1laura #love #couple #couplegoals #luna #sol #moon #sun”, este mesajul transmis de Sorin Pușcașu pe Instagram.

Citeste si:
Bianca Giurcanu a sărit în apărarea Laurei, după eliminarea de la...
Bianca Giurcanu a sărit în...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iulie 2021 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.