Nu a mai rămas mult timp până când Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni pentru prima dată părinți. Pe cât este de nerăbdător, pe atât este de îngrijorat prezentatorul. De ce? Ei bine, pentru că se teme de faptul că micuțul va avea nevoie de foarte mulți bani, pentru că nici nu s-a născut bine și deja este nevoit să dea sume mari de bani pentru amejarea camerei în care va locui.

Prezentatorul de la Neaza cu Răzvan și Dani a făcut o serie de declarații în cadrul emisiunii sale și a povestit care sunt cele mai mari temeri ale sale în ceea ce privește venirea pe lume a celui mic. El a fost nevoit să scoată deja sume mari din buzunar, pentru a cumpăra cele necesare și, mai în glumă, mai în serios, a recunoscut că nu îi convine deloc lucrul acesta. Se pare că nu este chiar atât de pregătit pentru schimbările care vor avea loc în viața sa.

Dani Oțil își face griji în privința banilor

Dani Oțil se poate declara ca fiind un om împlinit și norocos din toate punctele de vedere. El s-a așezat la casa lui și a întâlnit femeia perfectă alături de care este convins că va trăi pentru totdeauna și care i-a devenit soție. Mai mult de atât, cei doi îndrăgostiți urmează să devină părinți, iar emoțiile sunt și mai mari de la o zi la alta. Prezentatorul de la Antena 1 nici nu vrea să se gândească la tot ceea ce îl așteaptă și la cum se va descurca în cel mai important rol al vieții sale și anume cel de tată.

„Azi vreau să cert bebeluşul din burtă. Bă, fi-miu mă costă deja bani din burtă. Mi-a venit factura de mobilier. Dacă şi la 20 de ani o să îi dau bani, nu e bine. Matematica e împotriva noastră. El e în burtă acum. Doar dulapul lui m-a costat o grămadă. Cică sunt eu zgârcit, dar nu e aşa. La 20 de ani o să-mi spună. Dă-mi bani ca să scot o fată în oraş. Nu pot să-mi scot din cap chestia asta. Câţi ani trebuie să-l sponsorizez pe copil”, a povestit Dani Oțil în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.