Albert Oprea de Maria Chițu au fost doi dintre concurenții de la Survivor România, care au ajuns foarte aproape de marea finală. Cei doi au făcut parte din aceeași chipă, iar la început părea că se înțeleg destul de bine și mulți putea paria pe faptul că ei vor ajunge să formeze un cuplu, imediat după eliminarea lor din competiție. Din nefericire, niciunul dintre ei nu a ajuns în finală, chiar dacă au avut parte de susținerea celor de acasă, timp de mai multe săptămâni.

Albert Oprea a fost acuzat de către cei de acasă că ar fi profitat de colega sa din echipa Războinicilor, Maria Chițu, în timp ce dormea. O filmare în care el o săruta pe Mariua în timpul nopții le-a atras atenția telespectatorilor care au fost șocați de gestul său. Invitați în cadrul emisiunii Teo Show, ambii au vorbit despre momentul respectiv, iar Războinicul a încercat să le explice tuturor că i-a fost precum o soră și nu s-a întâmplat ceea ce s-a văzut la TV.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Albert Oprea și Maria Chițu

„M-au întrebat dacă am sărutat-o în timp ce ea dormea. Mi se pare ceva bolnav. Cum să fac asta?”, a povestit Albert Oprea la Teo Show.

Scena în care el ar fi sărutat-o pe colega sa a devenit virală, iar ambii au fost nevoiți să explice tot ceea ce s-a întâmplat în scena cu pricina. Îndrăgiții concurenți de la Survivor România au fost foarte sinceri și au mărturisit că s-au pupat de mai multe ori, dar nu în seara respectivă.

„Eu văd că mă mișc. Bănuiesc că dormeam”, a spus Maria Chițu, după ce a umărit imaginile.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.