În luna februarie a acestui an, mai exact pe data de 15, Oana Roman și Marius Elisei au divorțat de comun acord, la notar. Vedetele nu se mai înțelegeau de luni bune și au decis că este mult mai bine pentru fiecare dintre ei să meargă pe drumuri diferite. Ei bine, odată cu trecerea timpului, au realizat că nu pot sta prea mult unul fără celălalt și recent a avut loc mare împăcare între fiica lui Petre Roman și fostul său soț.

Oana Roman și Marius Elisei au refuzat, în primă fază, să dea prea multe detalii despre faptul că au revenit unul în brațele celuilalt, deși era foarte clar acest lucru pentru toată lumea. Oricât de mult ar fi vrut să ascundă acest lucru, postările din mediul online i-au dat de gol pe cei doi îndrăgostiți. Din câte se pare, el a fost cel care a insistat să îi fie din nou aproape și o surprindea cu flori aproape zilnic.

Primul interviu după împăcare

„Inimile noastre bat una pentru cealaltă. De ce să mă ascund? Spun exact ceea ce este și e realitatea. Chiar dacă i-o spun public sau i-o spun privat, tot i-o spun. (...) Oana s-a lăsat greu recucerită. (...) Nu m-am gândit deloc să renunț”, a spus Marius Elisei pentru antestars.ro.

Deși ea s-a lăsat greu, Marius Elisei nu a vrut sub nicio formă să renunțe și, într-un final, a reușit să o recurească. Recent, ei au dat primul interviu dupa marea împăcare, în care au discutat despre problemele pe care le-au întâmpinat câtă vreme au fost despărțiți, despre cum a avut loc împăcarea și despre cât de bine le merg lucrurile acum. Fiica lor, Isa, este și ea foarte fericită, pentru că și-a văzut din nou părinții împreună, mai ales că ea mereu și-a dorit lucrul acesta.

„Eu am vrut să fiu sigură de niște lucruri, să fiu sigură că s-au schimbat niște lucruri, că putem să construim lucruri. De asta am așteptat un pic mai mult, ca să fiu eu sigură, nu pentru că am vrut să-l fierb. Lucrurile s-au reluat ca și cum nu ne-am fi despărțit. Am avut surpriza să constat că și munca pe care o facem împreună e cumva mai ușor de făcut decât înainte”, a povestit fiica lui Petre Roman pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.