Raluca Dumtru și Irisha

Survivor România a fost una dintre cele mai urmărite emisiuni de la noi. Milioane de români au stat cu sufletul la gură să vadă la ce probe erau supușii Războincii și Faimoși, dar să vadă și ce discuții mai au loc în taberele lor. Printre cele care nu au au avut o relație prea bună în emisiune au fost Faimoasele Irisha și Raluca, deși au intrat în același timp în competiție. Între el s-a dat o luptă mare în ceea ce privește punctele pe care le aduceau.

Raluca și Irisha, declarații despre relația lor

„Ne înțelegem ca de obicei, nu avem nimic de împărțit. Ne înțelegem cum se înțelege toată lumea”, a spus Irisha potrivit fanatik.ro.

Ambele erau foarte orgolioase și niciuna nu a vrut să lase de la ea. Mai mult de atât, Raluca Dumitru fiind o fire vulcanică, a avut multe momente în care s-a certat cu colegii ei și le-a dat impresia celor de acasă că este o persoană foarte rea, incapabilă să se înțeleagă cu cei din jur. Ei bine, se pare că în realitate ea nu este chiar așa și chiar a reușit să își facă prieteni, după eliminarea sa.

Retail jobs

„Cu Irisha când am venit în această competiție am și vorbit la un moment dat: Hai să ne susținem, să nu ne votăm între noi. Irisha la fel a spus. În cameră, noi am stat o noapte împreună.După prima săptămâna în care s-a dus imunitatea noastră, Irisha a fost prima care m-a votat”, a povestit Raluca Dumitru.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Iulie 2021 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.