Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dorian Popa nu se uită la bani, când vine vorba de mofturile sale. Artistul are mare grijă de felul în care arată și face tot ceea ce îi stă în putință pentru a arăta tot mai bine pe zi ce trece. Ori de câte ori nu i-a convenit ceva la el, vloggerul a apelat la ajutorul specialiștilor, pentru a se simți mult mai bine în pielea sa.

Dorian Popa și-a făcut așadar o nouă intervenție estetică și nici de data aceasta nu le-a ascuns fanilor săi nimic. Ba chiar, vedeta s-a filmat în cadrul cabinetului medicului estetician și le-a vorbit acestora despre modificările de la nivelul feței pe care a ales să și le facă. În plus, chiar și medicul a oferit detalii semnificate despre ceea și-a dorit artistul să modifice. Se pare că avea un complex de mic și a vrut să rezolve și această problemă.

Dorian Popa, o nouă intervenție estetică

„Vă arăt acum la ce șiretlicuri apelez ca să scap de orele de muncă care se văd direct pe fața mea. Am un complex mic de când eram puști. Nu am mandibula cum îmi doresc, așa că doamna doctor rezolvă”, le-a explicat artistul fanilor săi.

În ultimii ani, Dorian Popa a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți vloggeri de la noi din țară. Zilnic, acesta se filmează făcând tot felul de lucruri și adună sute de mii de vizualizări în doar câteva ore. Mii de tineri ar da orice să fie ca el și îl urmează, dar nu toți au norocul pe care l-a avut artistul. Este apreciat, de asemenea, pentru sinceritatea cu care a spus lucrurilor pe nume de fiecare dată.

„O să facem puțin botox în jurul ochilor, foarte discret la frunte, să estompăm, o să și ridicăm, fără să avem pomeți de păpușică. O să dăm puțin volum. În ceea ce privește mandibula vom augmenta conturul mandibular, pentru a avea o mandibulă mai puternică, mai masculină”, a spus medicul respectiv.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.