Andreea Bănică a avut parte de un moment de panică într-un celebru mall din București. Artista, după câteva ore de sală, s-a urcat în mașina personală pentru a pleca acasă, însă tichetul de parcare nu funcționa.

Andreea Bănică nu doar că a realizat că tichetul de parcare nu îi funcționează, însă nu a găsit niciun om care să o ajute. Astfel, artista s-a simțit precum într-un labirint, căutând o metodă de ieșire din mall:

„După ce m-am antrenat două ore jumătate, aproape trei astăzi, fiţi atenţi ce păţesc eu. Deci mă învârt de atâta timp să găsesc pe cineva de la security ca să pot să ies din mall. Cred că aceşti domni de la security se află la meci, pe terasă. Mi-a spus cineva, mi-a vândut un pont, să mă duc să caut. Primul om de la security care îmi iese în cale, nu vreţi să ştiţi ce e la gura mea.

Rău e să fii obosit şi să cauţi pe cineva în tot mall-ul să poţi să pleci. Demisionez!. Am ajuns acasă până la urmă, m-am plimbat ceva în mall-ul acela, am găsit pe cineva de security, care mi-a spus de ce n-am fost la parter, că au coleg acolo. Am fost la parter, nu era colegul, era părăsire de post, poate o fi fost omul la baie. Îmi spune foarte drăguţ aşa că pe spatele tichetului sunt două numere de telefon, iar la care eu aşa mă gândesc, oi fi eu blondă, dar dacă n-ai baterie la telefon, cum ieşi din mall, cum?”, a povestit Andreea Bănică pe o reţea de socializare acum câteva zile.

Retail jobs

După mai multe solicitări, Andreea a fost ajutată de unul dintre oamenii de la securitate și a reușit să iasă din mall.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.