După partiparea sa la Survivor România, Cucu de la Noaptea Târziu a ajuns cunoscut în întreaga țară. Artistul nu a rezistat prea mult în competiție, dar le-a câștigat simpatia celor de acasă și, de asemenea, pe cea a foștilor săi colegi. După terminarea emisiunii de la Kanal D, el a rămas în relații foarte bune cu Zanni, motiv pentru care a primit nenumărate crtici din partea celor de acasă.

Zanni a reușit să câștige marele premiu al emisiunii Survivor România, iar după aceea mulți dintre cei care l-au susținut încă de la început i-au dat o serie de sfaturi prețioase. Ei sunt de părere că Faimosul ar trebui să fie mult mai atent la oamenii din jurul său, mai ales după ce a câștigat o sumă de bani atât de mare și după ce a ajuns cunoscut de întreaga țară.

Cucu, enervat la culme în urma acuzațiilor primite

Unul dintre cei care s-a împrietenit cu el este chiar Cucu, fostul lui coleg de echipă. Acesta îl admiră foarte tare pe artist pentru tot ceea ce a reușit să facă și este extrem de mândru de evoluția. El, la fel ca mulții alții este de părere că merita să câștige, pentru că are toate calitățile necesare. Internauții cred că el stă pe lângă Zanni doar pentru recunoaștere și nu au ezitat să îi transmită acest lucru, motiv pentru care Cucu s-a enervat și a transmis un mesaj chiar pe contul lui de Instagram, pentru a fi văzut de întreaga lume.

Retail jobs

"Pentru cei care credeți că eu pun Story-uri și stau cu Zanni doar pentru clout( n.r.- recunoaștere), să știți că nu e așa. Zanni știe treaba asta și că îl iubesc, că este fratele meu, așa că hai să nu vă mai aud cu mesaje de genul ăsta. Dacă susții un om, asta nu înseamnă că stai cu el sau pe lângă el doar pentru că e cine e și că acum e pe val. Să lăsam invidia asta, că sunteți câțiva care spuneți asta. Nu dau nume, dar vă știți voi!", a declarat Cucu pe Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.