Culiță Sterp și Daniela Iliescu sunt cei mai fericiți oameni din lume, iar de câteva săptămâni bune viața li s-a schimbat în totalitate. După ce fiul lor a venit pe lume, ambii au înțeles ce înseamnă să fii cu adevărat fericit și ce înseamnă să ai o familie. Îndrăgostiții și-au ținut fanii la curent cu tot ceea ce s-a petrecut înainte de venirea micuțului lor pe lume, dar și după aceea, spre bucuria fanilor care vor să știe tot mai multe lucruri despre ei.

Toată țara a aflat că fostul concurent de la Survivor România era nerăbdător să fie tată pentru prima dată, mai ales după ce el a plecat din emisiune, pentru a fi alături de frumoasa lui parteneră de viață în ziua cea mare. Nu putea face un gest mai mare de iubire pentru Daniela Iliescu, femeia care i-a furat inima, care i-a dăruit un copil și care peste ceva timp, îi va deveni soție. După ce a ajuns acasă, a avut câteva zile bune la dispoziție pe care să le petreacă alături de ea, înainte de naștere.

Ce nume are fiul lui Culiță Sterp

După ce bebelușul a venit pe lume, oamenii au început să se întrebe ce nume au ales pentru el, mai ales că mama Geta a spus despre acesta că este unul special, pe care ea nu l-a mai auzit până în momentul de față. Ei bine, Culiță Sterp și Daniela Iliescu au decis ca fiul lor să numească Milan; nume cu o semnificație aparte despre care chiar artistul a vorbit în vlogul său. Milan înseamană, de fapt, cel care are milă, cel iubit de popor.

Retail jobs

"Știți cum îl cheamă?! Sterp Milan! Înseamnă cel iubit de popor, cel care are milă", a spus Culiță Sterp, în vlogul său.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.