Să vezi și să nu crezi - Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu au îngropat securea războiului, în cadrul unei emisiunii. Aflate în direct, cele două dive au schimbat primele vorbe, după cinci ani în care nu și-au mai vorbit deloc. Ceea ce pentru multă lume a fost un șoc a fost faptul că acestea și-au adresat numai cuvinte de laudă, demne de toată aprecierea.

Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu se află pe lista celor mai urmărite persoane din lumea mondenă. De-a lungul anilor, ele au reușit să atragă atenția asupra lor în fel și chip, mai ales după ce au rupt pretenia frumoasă care le lega acum mai bine de cinci ani de zile. Părea că vedetele nu vor mai ajunge vreodată la o înțelegere sau că își mai vorbi, dar minunea a avut loc zilele acestea, în direct, în fața telespectatorilor care le-au urmărit vorbind, cu sufletul la gură.

Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu au făcut pace

”Te pup, Andreea, mi-era dor de tine! Să știi că a fost un botez pe grabă pentru că a fost pandemia și trebuia neapărat să-l facem, că era destul de măricică fata, dar te invit la moț, la toamnă, cu mare drag. Facem acasă, găsim noi o soluție dacă vine virusul, doar cu apropiații. Mai am numărul tău, o să-ți scriu”, a declarat Sânziana Buruiană pentru antenastars.ro.

Retail jobs

Aceasta este cu siguranță împăcarea anului, în showbiz. „Pupezele” au început să nu mai vorbească, după ce fiecare și-a văzut de viața ei. Mame fiind, cele două dive se pare că au început să se maturizeze și au purtat o conversație pe măsura așteptărilor, în care au vorbit extrem de frumos una despre cealaltă. Cele două și-au mărturisit că le era dor una de cealaltă, iar blondina a invitat-o pe vechea ei prietenă la tăierea moțului copilului său, pentru că nu a făcut acest lucru și la botez.

”Te pup, draga mea. Toate cele bune pentru cea mică, am văzut că ai făcut botezul. Vin la moț, scrie-mi pe număr. Gura tot mare o am, dar sufletul este foarte bun. Dacă m-aș schimba, nu aș mai fi eu”, a zis Andreea Tonciu după aceea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.