Toată lumea știe că sezonul 4 al emisiunii Asia Express poartă denumirea de ”Drumul Împăraților”, dar foarte puțini dintre fanii aesteia au o idee cum a fost ales numele și de ce. Ei bine, 18 vedete au pornit de ceva vreme în cursă și s-au pregătit intens pentru a accepta fiecare provocare. Unii dintre ei nu se așteptau să le fie atât de greu și au vrut să renunțe încă de la linia de start, când au văzut că nu era atât de bine pe cât se vedea la TV.

Asia Express este una dintre cele mai iubite emisiuni de la noi, iar cei care au urmărit toate sezoanele cu sufletul la gură au fost foarte dezamăgiți anul trecut, când au văzut că nu se va filma din cauza pandemiei de coronavirus. Multă lume s-a întrebat, la un moment dat, care este secretul din spatele denumirii sezonului 4 al emisiunii Asia Express. Nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că au fost date deja primele declarații în acest sens.

Cum a fost aleasă denumirea de ”Drumul Împăraților”

Co-prezentatorul Marius Damian a fost cel care a vorbit despre denumirea de ”Drumul Împăraților”, iar explicațiile sale au fost destul de clare. Se pare că au considerat că acesta este cel mai potrivit nume pentru acest sezon, deoarece traseul le poartă pe cele nouă echipe prin tot felul de peisaje uluitoare, pe care cu siguranță nu le vor uita niciodată. Rămâne de văzut care este echipa câștigătoare a emisiunii care se va difuza din toamnă, doar la Antena 1.

Retail jobs

„Este cel mai bun nume pentru acest sezon. Cea mai bună titulatură mi se pare, mai ales pentru că traseul ne va purta prin niște peisaje uluitoare. Mi-a plăcut Hagia Sophia, pe care am văzut-o reprodusă în toate celelalte din orașele mari, căci în orașele mici sunt mult mai umile, mult mai aproape de imaginea lui Cadâr, turcul înțelept, retras, care zice rugăciunea în liniște, cuminte”, a declarat Marius Damian, pentru a1.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.