Nu este un secret că lucrul pe care îl au în comun Gina Pistol și Laura Cosoi este Smiley, motiv pentru care între cele două ar putea exista o tensiune. Deși nu a existat niciodată un scandal direct , internauții au interpretat ultimele postări ale Ginei, considerând că o atacă subtil pe Laura Cosoi.

Multe declarații făcute de vedete în mediul online sunt interpretate sub diferite forme, iar acest lucru s-a întâmplat și în cazul Ginei Pistol. Aceasta a postat o fotografie în care se amuza de o situație des întâlnită în rândul oamenilor: atunci când realizezi o poză, un ochi poate fi mai mare și altul mai mic.

Deși Gina Pistol nu a făcut o referire directă la cineva anume, fanii au considerat că fotografia amuzantă este la adresa Laurei Cosoi, care în urmă cu ceva timp a declarat că are această problemă:

„Am o asimetrie la ochi și când dorm mai puțin se vede diferența mai tare”, a spus Laura Cosoi în urmă cu ceva timp.

Fanii au făcut imediat legătura și au considerat fotografia o înțepătură, mai ales pentru că Gina Pistol nu pare că suferă de această problemă.

Gina Pistol și Smiley - o familie fericită

Gina Pistol și Smiley duc o viață minunată împreună, mai ales de când a apărut în peisaj micuța Josephine. Părinții nu dezvăluie constant lucruri despre micuță, însă o postează pe Instagram atunci când au ocazia.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.