Cristian Predoi, un motociclist cunoscut în România, a murit vineri după amiază într-un accident produs pe drumul județean din Șaru Dornei, Suceava. Vestea tristă a produs un adevărat impact în rândul prietenilor săi, printre care se numără și Cabral.

Cristian Predoi se deplasa cu o motocicletă BMW de capacitate cilindrică ridicată pe drumul județean din Șaru Dornei. La un moment dat, din cauza vitezei şi a carosabilului umed, bărbatul a pierdut controlul într-o curbă şi s-a izbit frontal de o mașină. În urma impactului, motociclistul a fost proiectat într-un gard.

Cabral, mesaj pentru Cristian Predoi

„Mă dau pe moto de fix 23 de ani. Și-mi place mult. Mult. Mult. Dar de fiecare dată când mă întreabă cineva dacă să se apuce de moto…îi spun că mai bine să nu. Să NU. SĂ NU. Cristi a construit foarte mult pe moto în România. Și nu numai. A educat, a povestit, a explicat… a transpus din emoție în video și text, a pus în limbaj universal bucuria de a trăi pe două roți. A făcut toate astea cu pasiune, cu mândria de a fi unul dintre cei puțini, cu orgoliu și cu avânt.

Ne-am întâlnit enervant de des, la toate chestiile moto mișto… dar și la toate prostiile moto. Din România și până în Portugalia, din Spania și Grecia și până în Bulgaria, în șei de mici lingurițe de 400 și până la balaurii mari. L-am luat la mișto de fiecare dată când am avut un cap de ață de care să mă leg. M-a luat la mișto de fiecare dată când și-a dorit, că n-avea nevoie de capete de ață… și le găsea singur.

M-a sunat prietenul meu, Ionuț. Să-mi spună că prietenul nostru, Cristi Predoi, nu mai este. S-a dus prin alte lumi, așa cum a și trăit, pe două roți. Sper să fie mai bine unde ai ajuns acum, omule. Să te odihnești în altă șa, pe altfel de drumuri. Condoleanțe familiei. Condoleanțe lumii moto de la noi, am pierdut un om mișto, mișto de tot. Drum lin, Cristi”, a fost mesajul emoționant al lui Cabral.

Citeste si:
Mitică Dragomir, cuvinte dure la adresa lui Petre Roman după...
Mitică Dragomir, cuvinte dure...

Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.