Cleopatra Stratan și Edward Sanda pregătesc ultimele detalii pentru nuntă deoarece evenimentul este extrem de aproape. Cei doi urmează să își unească destinele în luna August cu o nuntă atipică.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc și în scurt timp își vor uni destinele:

„Avem emoţii, eu nu pot să-mi imaginez cum e ziua aia, că n-am mai trăit”, a spus Edward Sanda.

Cei doi vor avea parte de o nuntă ușor atipică deoarece nu își doresc nași de cununie:

„Nu avem naşi, avem prieteni foarte buni care ne susţin şi sunt alături de noi. Am zis că dragostea şi căsătorie e despre noi.

Nu vrem noi să respectăm ceea ce au făcut alţii în trecut, dacă aşa face toată lumea, noi nu trebuie să facem. Aşa simţim noi, că nu avem nevoie”, a mai declarat Edward Sanda.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.