Lidia Fecioru a transmis un mesaj pentru Fulgy, după ce aceasta a invitat-o în mai multe rânduri la emisiunea sa, „Moft TV”. Cu atât mai mult, Lidia Fecioru a oferit sfaturi inclusiv pentru părinții lui Fulgy, Viorica și Ioniță de la Clejani.

În urmă cu scurt timp, Fulgy a declarat că și-ar dori să o invite pe Lidia Fecioru în cadrul emisiunii sale, Moft TV:

„Vreau și eu să o invit la emisiunea Moft TV pe doamna Lidia Fecioru, cel mai frumos exemplu de femeie din România, după părerea mea un om interesant", spunea Fulgy într-una din postările sale de pe reţele de socializare.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a răspuns politicos la invitația lui Fulgy, aducându-i chiar câteva sfaturi de viață:

„Libertatea asta care s-a dat copiilor este ca o sabie cu două tăișuri. Nu îi putem pune la punct pentru că se simt jigniți de părinți şi apoi se răzvrătesc împotriva părinților. Sper ca măcar în ultima clipă Fulgy va înțelege că pe părinții nu te poţi supăra niciodată pentru că ei sunt cei care îți vor binele și pot să te pună pe drumul tău. Celorlalți nu le pasă de tine. Singur nu va putea ieși din această situație niciodată. Are nevoie de oamenii apropiați lui care să fie lângă el, altfel fără susținerea oamenilor de alături nu va putea face niciun pas. Dacă va face doi pași înainte, după aceea va face 10 înapoi", a spus Lidia Fecioru, potrivit Antena3.

Lidia Fecioru, despre Viorica și Ioniță de la Clejani: „Doi părinți minunați”

Lidia Fecioru nu contestă abilitățile Vioricăi și a lui Ioniță de a fi părinți, ba dimpotrivă, îi apreciază pentru libertatea pe care le-a oferit-o copiilor săi. Aceata le-a transmis un sfat pe care și ea l-a primit la rândul său de la tatăl ei:

„Viorica și Ioniță au fost doi părinți minunați, dar prea repede cred că au făcut vedete din copiii lor. Făcând chestia asta s-au învățat cu foarte mulți bani, s-au învățat cu multă libertate și atunci când le-a dat un deget ei au luat toată mâna.

Tatăl meu avea o vorbă: bate copilul cât doarme de-a curmezișul patului pentru că dacă se întoarce de-a lungul îl bați degeaba", a mai spus Lidia Fecioru.

„Fulgy trebuie să treacă de această perioadă grea”

Lidia Fecioru consideră că Fulgy are o problemă în acest moment și că trebuie să o depășească cât mai curând:

Citeste si:
Cum organizezi o nuntă la conac: 5 sfaturi utile
Cum organizezi o nuntă la...

„Fulgy a trecut un prag al acestei probleme şi trecând acest prag este foarte greu de oprit. Eu cunosc foarte mulți oameni cu copii de genul acesta. Sunt oameni care şi-au închis băiatul șase luni de zile într-un apartament cu zabrele și îi dădea mâncare printre gratii, șase luni de zile numai ca să treacă de perioada cea grea și ca să nu se apropie nimeni. Dacă vin prieteni la el este foarte rău. Fulgy trebuie acum să se gândească la ce a făcut, să se regăsească", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la Show Blitz.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.