Oana Zăvoranu i-a comentat aspru fotografia Loredanei Chivu, analizând fiecare detaliu: de la manichiură și până la ... posterior. Aceasta, în stilul său caracteristic, a oferit un atac dur la adreesa fostei asistente TV chiar pe Instagramul personal.

Bruneta a făcut câteva comentarii negative cu privire la problemele întâmpinate de Loredana Chivu în urmă cu câteva luni, atunci când medicul estetician i-a făcut o operație greșită la posterior:

„Bucile le mai ai la tine în poză asta că nu văd, că stai pe ele? Că ultima dată ziceai că cică ți le-au topit ăia de ciudă pe frumusețea și bogăția ta.”, a scris Oana Zăvoranu.

Cu atât mai mult, Oana nu a scăpat niciun detaliu, comentând inclusiv despre manichiura fostei asistente TV:

„Unde îți bagi mă Loredana deștele ale mereu de nu ai două la fel? Nu se îndură nici o manichiuristă să îți facă și ție gheare din alea anti spălare? … Nu, ai? Eu nu înțeleg cum naiba se poate așa ceva la valoarea ta de mare bombardieră care trăiește în lux.”, a spus Oana Zăvoranu.

Loredana Chivu, despre intervenția nereușită

Blonda poartă un adevărat război cu medicul estetician din cauza unui ser injectat de acesta în posteriorul asistentei TV. Loredana Chivu a făcut această intervenție nefericită în urmă cu doi ani, perioadă în care a fost nevoită să mai facă încă 10 operații pentru a îndepărta serul dăunător.

Aceasta i-a cerut medicului daune morale în valoare de 300.000 de euro:

„Am proces cu ei. I-am dat în judecată. Este un proces civil, le-am cerut daune de 300.000 de euro și încă unele lucruri”, a spus Loredana Chivu, potrivit CAN-CAN.ro.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.