După ce Oana Roman a acuzat-o pe rivala sa că nu știe să scrie corect, Oana Zăvoranu nu s-a lăsat și i-a adresat acesteia o serie de cuvinte dure. Scandalul dintre cele două vedete a luat din amploare, iar fanii urmăresc cu sufletul la gură postările lor pe seama cărora se amuză copios.

Cearta dintre Oana Zăvoranu și Oana Roman pare a fi una fără final. Au trecut luni bune de când femeile se ceartă ca la ușa cortului, prin intermediul postărilor de pe Instagram. Soția lui Alex Ashraf a umulit-o în repetate rânduri pe partenera de viață a lui Marius Elisei, făcând referire la faptul că nu a slăbit atât de mult pe cât vrea să vadă și la faptul că pagina sa de Instagram s-a transformat ușor, ușor într-un panou publicitar.

Oana Zăvoranu nu s-a putut abține

Cum era de așteptat, „Querida” nu s-a putut abține să nu facă o serie de comentarii acide despre fiica lui Petre Roman, după ce a fost provocată chiar de ea, în urmă cu doar câteva ore. Frumoasa vedetă s-a legat tot de faptul că ea nu a reușit să câștige lupta împotriva kilogramelor în plus și a spus că oriunde se dă ceva gratis, Oana Roman este nelipsită. Rămâne de văzut până unde vor ajunge cu acest scandal și dacă și, de data aceasta, rivala lui Zăvo va avea ceva de zis.

Retail jobs

“Late luch… al câtelea pe ziua de azi, Peppo? ? Iarăși din cârciumă-n cârciumă, unde se dă de pomană, hop și Peppa. Ia uite, miloago, veșnic înfometată… și asta tot o repostare «agramată» e ???”, se arată în postarea Oanei Zăvoranu, de pe Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.