Delia a fost mereu extrem de rezervată, când a venit vorba de viața sa privată. Frumoasa vedetă a fost mereu enervată de persoanele care au insistat să afle tot mai multe lucruri despre ea, deși ea nu își dorea să le vorbească despre lucrurile respective. Recent, ea nu s-a mai putut abține și i-a tras la răspundere, în mediul online, pe cei care nu își văd de viețile lor și se preocupă de ale altora.

Din punctul de vedere al îndrăgitei Delia, o persoană publică sau un artist nu trebuie să dea socoteală în fața întregii lumi pentru alegerile pe care le face, indiferent despre ceea ce ar fi vorba. Mai mult de atât, a ținut să menționeze că persoanele care pun întrebări penibile cu alte cuvinte, merită niște răspunsuri pe măsură. A fost vizibil faptul că soția lui Răzvan Munteanu s-a enervat la culme și nu s-a oprit aici cu declarațiile.

Delia, enervată la culme de internauți

„Unde scrie că dacă ești persoană publică sau artist trebuie să te spovedești întregii națiuni? Dacă ți-ai tăiat stomacul, dacă te-ai epilat... Unde scrie că trebuie să pui astfel de lucruri public? Mi se pare că persoanele care întreabă astfel de lucru merită să îți bați.... de ei. Punct! Nu ai ce să cauți acolo! Nu ai ce să cauți în intimitatea cuiva, chiar dacă e vizibil. Dar de ce minte? De ce nu spune? Să spună cui? Ție să îți spună? De ce? Are cineva vreo datorie? Pentru asemenea întrebări meritați fix asemenea răspunsuri. Ăla pe care îl primiți și vă mirați”, a transmis Delia la Story.

După toate acestea, ea a zis că nu face referire la ea și a dat-o drept exemplu pe Jennifer Lopez care a mărturisit că își îngrijește fața cu ulei de măsline. Nu i se pare corect că oamenii comentează dacă nu ai grijă de tine sau dacă nu îți permiți să îmbătrânești. La capătul opus se află vedetele care se îngrijesc și despre care comentează cele care nu o fac, iar Delia nu s-a putut abține și a adus în discuție și acest lucru, chiar pe contul ei oficial de Instagram.

Citeste si:
Studiu: Instagram ne îmbătrânește creierul. Timpul recomandat de...
Studiu: Instagram ne...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

„Nu mă refer la mine. Nu mi-a zis nimeni nimic. Vă dau un exemplu. Acum ceva timp, Jennifer Lopez a fost întrebată cum își întreține fățuca și a răspuns ulei de măsline. Perfect! Ăsta e răspunsul! Ce e cel mai rău este că tot oamenii comentează dacă nu ai grijă de tine sau nu îți permiți luxul de a îmbătrâni. E ceva interzis. Nu poți să apuci să îmbătrânești în viața publică. Îți pui baticul și pleci, mori în rușine! Tot oamenii sunt cei care comentează, oricum nu e bine. Dacă te îngrijești, te critică cele care nu o fac”, a mai zis ea vizibil enervată.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.