Încă de când a avut loc cererea în căsătorie, fanii au început să se întrebe când vor face nunta Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Ei bine, se pare că vedetele au luat deja o decizie și au mai rămas doar câteva zile până la marele eveniment. Îndrăgostiții au decis să își unească destinele în vara acestui an, mai exact în luna august, iar cântărețul a dat o serie de detalii inedite despre cum se va desfășura marele eveniment așteptat de toată lumea.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt, încă din prima clipă. Vedetele au planuri serioase de viitor, după ce vor face nunta. Vor să se mute împreună și să își întemeieze o familie. Recent, artistul a vorbit despre nunta care va avea loc în luna august și a dat o veste care i-a lăsat mască pe mulți. Se pare că el împreună cu frumoasa lui iubită au decis să nu aibă nași la nuntă și a povestit și cum au ajuns să ia această hotărâre.

Edward Sanda, noi detalii despre nuntă

”Avem emoții, eu nu pot să-mi imaginez cum e ziua aia, că n-am mai trăit”, a declarat Edward Sanda la Star Matinal.

Emoționat pentru ceea ce va urma, Edward Sanda a mărturisit că încă nu știe cum arată rochia de mireasă a viitoarei sale soții, dar este convins că va fi spectaculoasă care îi va veni de minune și pe care o va purta cu mare drag în ziua cea mare. Ei bine, el a mai spus că nu vor nași, pentru că nu au nevoie de ei. Cei mai importanții sunt mirii și nimeni altcineva și dacă au persoanele dragi alături, ei sunt mulțumiți și fericiți.

”Nu avem nași, avem prieteni foarte buni care ne susțin și sunt alături de noi. Am zis că dragostea și căsătorie e despre noi Nu vrem noi să respectăm ceea ce au făcut alții în trecut, dacă așa face toată lumea noi nu trebuie să facem. Așa simțim noi, că nu avem nevoie”, a mai povestit viitorul soț al Cleopatrei Stratan.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.