Revenirea la programul obișnuit din România l-a dat peste cap pe Albert Oprea, care s-a întors din Republica Dominicană acum câteva zile. Războinicul este foarte activ în mediul online, după ce și-a recuperat telefonul și le-a făcut fanilor săi o serie de dezvăluiri despre problemele pe care le-a întâmpinat după ce a ajuns acasă.

Albert Oprea a fost unul dintre preferații publicului la Survivor România și s-a bucurat de toată susținerea lor în toate cele șase luni petrecute acolo. El a avut mari speranțe că va ajunge până în marea finală, dar nu a mai primit același număr de voturi pe ultima sută de metri, când avea cea mai mare nevoie. A regretat că nu a putut ajunge până la final, mai ales că mai era doar foarte puțin, dar s-a bucurat pentru faptul că Zanni a câștigat marele premiu al emisiunii.

Albert Oprea, probleme cu somnul

„Nu pot să stau fără să fac sport... Mai ales când încă sunt pe alt fus orar și nu am somn”, a declarat Albert Oprea, la Story.

Odata întors acasă, Războinicul a avut ceva probleme legate de somn. Era obișnuit cu fusul orar din Republica Dominicană și nu mai poate dormi deloc noaptea. Pentru a nu pierde vremea, el s-a apucat să facă sport, deși ora nu era tocmai una potrivită pentru aceste activități. În plus, Albert le-a povestit și urmăritorilor săi despre situația prin care este nevoit să treacă, dar și despre cum a ales să se bucure de primele lui zile în România, alături de toți cei dragi lui.

„Am petrecut toată noaptea și tot primesc o grămadă de întrebări legate de Sorin, Starlin, mai mulți concurenți din emisiunea. Nu am cum să vă uit, dar cum am ajuns acasă am simțit nevoia să mă odihnesc. Să mă văd cu prietenii, familia. Am primit mesaje de la oameni care m-au apreciat, m-au susținut. Și eu simt nevoia să refulez, să spun ce am pe interior. Cât mai curând o să aflați tot despre treaba asta”, a mai povestit el în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.