Oana Zăvoranu a postat un episod din emisiunea care este deja celebră, pe canalul ei de YouTube. De această dată, vedetei i s-a pus pata pe artistele care în trecut se făceau remarcate prin intermediul muzicii lor, dar care acum nu fac alteva decât să își trasnforme contul de Instagram într-un panou publicitar.

Pentru început, „Querida” le-a luat în vizor pe Andreea Bălan și Elena Gheorghe despre care nu a avut nimic prea bun de zis. Despre fosta soție a lui George Burcea a afirmat că ea chiar a muncit de mică, dar că în momentul de față nu o mai recunoaște. Mai mult de atât, ea nu suportă nici ideea că artista își folosește copiii în cadrul reclamelor din mediul online. Nu s-a putut abține și s-a legat și de faptul că este mult prea slabă și a ținut să menționeze și că o vedetă cu un păr atât de urât precum al său nu are dreptul să facă reclamă la șampon.

Oana Zăvoranu, cuvinte dure despre Andreea Bălan și Elena Gheorghe

"Face muzică de când se știe, de mică, chiar a muncit de mică. Eu nu o mai recunosc pe fata asta ca fiind artist. Penibil, pentru că nu cred că ți-ai luat mai mult de 800 de euro pentru produsele alea. Penibil pentru că folosești copiii, copiii puși de mici. Fata o să creadă că în viață va trebui să facă și ea ce a văzut la mama. Cred că de multe ori stau cu copilul pentru că nu le dau bani, sau iau bani mai mulți, și atunci forjează și copiii, e de plâns. (...) Zici că e anorexică, n-a mâncat de mult timp, dar ea bea ceaiul ăla și se simte...Voi nu vă uitați că ea are 24 de kilograme cu rochia aia cu tot, se simte super relaxată. Are părul ca o mătură, că blondele, din cauza decolorantului, au niște mături de păr, nu știu dacă am văzut blondă cu un păr superb. Deci cum să recomande ea, care are părul ca o mătură, șampoane de păr?", a spus Oana Zăvoranu despre Andreea Bălan pe canalul ei de YouTube.

Despre Elena Gheorghe are o părere foarte bună în ceea ce privește calitățile sale vocale, dar nu a putut să o ierte pentru activitatea sa de pe rețelele sociale. La frumoasa cântăreață a observat că a uitat să fie artistă și femeie, chiar dacă are copii. Una dintre aparițiile sale i-a lăsat soției lui Alex Ashraf un gust amar, iar reacția a fost pe măsură.

"Ce să faci tu femeie, cu piciorul ăla, zici că ți-am dat cu ciocanul peste fiecare deget și ți-am făcut degetele mov. Ești o femeie finuță, ce-i cu ciocanele alea? Ce faci cu trențele alea pe tine? Tu te-ai dilit? Tu ai uitat să fii artistă și femeie, chiar dacă ai copii." a zis despre Elena Gheorghe.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.