Liviu Vârciu și Anda Călin sunt plin de emoții, pentru că se apropie unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor și anume botezul copilului. Cei doi se pregătesc intens pentru creștinarea băiețelului lor, Matei. Mai mult de atât, ea a oferit un interviu în care a povestit când și-au propus să se întâmple lucrul acesta și a dat o serie de detalii despre petrecerea pe care o vor organiza.

Liviu Vârciu și Anda Călin au o relație de lungă durată, iar din rodul iubirii lor au luat naștere Matei și Anastia. Cele două vedete se ocupă împreună de creșterea micuților și le fac acestora toate poftele. De cinci ani de zile, ei formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă și reușesc de fiecare dată să atragă atenția asupra lor, la fel cum s-a întâmplat și de data aceasta, când au dat detalii despre botezul fiului lor.

Anda Călin, detalii despre botez

În cazul lor a fost dragoste la prima vedere. Au știu din primul moment că sunt făcuți unul pentru celălalt și au ajuns să formeze o familie frumoasă la care multe persoane nici măcar nu îndrăznesc să viseze. În ceea ce privește botezul copilului, partenera de viață a lui Liviu Vârciu a mărturisit că va avea loc în toamnă, doar că nu au stabilit încă data exactă a marelui eveniment. Își dorește o petrecere cu mulți invitați și speră să nu fie din nou restricții care să îi împiedice să se bucure așa cum trebuie.

Retail jobs

"Vom face petrecerea în toamnă, undeva în septembrie, nu am fixat data încă. Matei are un an și aproape două luni și vom organiza o petrecere cu mulți invitați. Sperăm să putem petrece și că nu vor fi din nou restricții.", a declarat Anda Călin pentru wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Iulie 2021 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.