Timpul a zburat mult prea repede, iar recent Adela Popescu a devenit mamă de băiat pentru a treia oară. În plus, vedeta a fost deja externată din spital și s-a întors deja în sânul familiei alături de cel mic. După ce a petrecut prima noapte acasă, frumoasa vedetă și-a deschis sufletul în fața fanilor de pe Instagram și le-a povestit acestora cum au decurs lucrurile, imediat după ce ea a ajuns acasă, iar ceilalți doi copii ai săi au făcut cunoștință cu frățiorul lor.

Bucurie mare pentru Adela Popescu și Radu Vâlcan! Cei doi soți au devenit părinți pentru prima oară și se bucură din plin de fiecare moment unic pe care îi trăiesc. După ce a născut zilele trecute, a venit vremea ca vedeta să meargă acasă, unde era așteptată de cei mici. Andrei și Alexandru au așteptat și ei cu sufletul la gură să îl vadă pe fratelor lor, al cărui nume încă nu a fost dezvăluit lumii de către părinții lor.

Adela Popescu știa că așa va fi

În câteva Story-uri postate recent în mediul online, îndrăgita prezentatoarea le-a spus oamenilor cum s-a descurcat în prima noapte și a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor, dar că nu a fost o surpriză, pentru că se aștepta la una ca asta. Cel mai frumos lucru a fost întâlnirea copiilor. Îi este foarte greu și în ceea ce privește alăptarea, dar este convinsă că pe zi trece va din ce în ce mai bine, iar chinul va dispărea. În plus, a promis că își va ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa, iar ei stau cu sufletul la gură să audă vești de la ea.

Retail jobs

”Am ajuns acasă, am trecut de prima noapte care a fost grea, dar știam că așa va fi, adică nu m-a luat prin surprindere. Au fost și lucruri foarte plăcute, adică întâlnirea copiilor, a fost peste așteptări. Suntem la început cu alăptarea, nu este ușor nici de data asta, dar știu că va fi. O să fie câteva zile de chin și țipete, dar o să fie bine. Am să revin să vă mai povestesc cum a fost cu nașterea, cu întâlnirea copiilor, cum a fost cu prima noapte, cum a fost cu alăptarea”, le-a povestit soția lui Radu Vâlcan fanilor de pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Iulie 2021 - 08 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.