Au trecut deja patru luni de când Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima dată. Odată cu venirea pe lume a lui Josephine, viața celor două vedete s-a schimbat în totalitate, iar Smiley a acordat câteva detalii în acest sens, mai ales că mulți au fost curioși ce este diferit de când a devenit tătic. Ambii și-au dorit foarte tare un copil, iar faptul că prezentatoarea a rămas însărcinată a fost cel mai frumos cadou pentru ei.

Gina Pistol se poate declara o femeie norocoasă din toate punctele de vedere, mai ales că nu se ocupă singură de creșterea micuței Josephine. Iubitul ei a ajutat-o încă din primele zile de viață ale fiicelor lor și a învățat repede cum să se descurce în ceea ce privește schimbarea scutecelor, legănatul, dar și multe alte lucruri. Mai mult de atât, Smiley este un om mai feiricit, mai optimist și mai motivat, de când este tată.

Smiley, despre viața de tătic

Cu zâmbetul pe buze, artistul a spus că nu știe cântece pentru copii, dar că este foarte bun la improvizat. De la o vreme, cea mică este tot mai activă și le este din ce în ce mai greu, dar niciunul dintre ei nu se dă bătut. Sunt recunuscători pentru tot ceea ce li se întâmplă și sunt gata pentru orice provocare. Se pare că lui Josephine au început să îi dea dințișorii și nu prea mai doarme în timpul zilei. Cântărețul se bucură, de asemenea, că micuța este foarte liniștiă și pot dormi foarte bine nopatea.

”Mă simt mai bucuros , fericit, motivat, mai responsabil și mai optimist de când sunt tată. Schimb scutece, legăn copilul, îi cânt, fac tot ce trebuie. Eu nu știu cântece de copii deloc și improvizez, mă trezesc cântând. Acum e mult mai activă, se întoarce de pe o parte pe alta și e mai greu. Nu prea am avut probleme cu colicii. Suntem în etapa când îi cresc dinții. Nu mai prea doarme ziua, dar noaptea doarme. Și doarme toată noaptea singură în camera ei. E foarte liniștită, mi-e și frică să nu cobesc”, a spus Smiley în cadrul unei emisiuni TV, potrivit spynews.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.