Zanni se simte în momentul de față cel mai norocos om de pe planetă, după ce a fost declarat marele câștigător al emisiunii Survivor România 2021. Bucuria artistului a fost, însă, umbrită de un subiect foarte trist despre care a vorbit cu lacrimi în ochi, în cadrul uneia dintre emisiunile în care a fost invitat recent.

Campionul Survivor România a copilărit într-un orfelinat, unde l-a cunoscut pe cel pe care îl considera fratele său, dar care a avut un sfârșit tragic. Zannidache a aflat imediat după revenirea sa în țară că bunul său prieten s-a sinucis și nu i-a venit să creadă acest lucru. Artistul își amintește cu drag de el și de perioada în care împărțeau amândoi toate lucrurile pe care le aveau. El a povestit că erau foarte bine educați de mama Teo, femeia care i-a îngriijit pe vremea când erau doar niște copii, dar și foarte ordonați.

Fratele lui Zanni s-a sinucis

Mai mult de atât, el a zis că între ei exista mereu o competiție, ceea ce nu ar fi normal între frați, dar că așa au fost crescuți și este mult prea târziu să mai schimbe ceva acum. Alexandru, tânărul care s-a sinucis, i-a fost mereu aproape lui Zanni și deși era instructor de fitness și avea toată viața înainte, a decis să plece dintre noi. Din câte a povestit el, se pare că acesta avea probleme cu substanțele interzise din cauza cărora a și ajuns în acest punct.

„Când eram în junglă, îmi aminteam de toți oamenii dragi cu care am copilărit, de toți oamenii din viața mea, mai mult sau mai puțin, mai buni sau mai răi, mai recenți, mai din vechime. M-am gândit foarte mult la fratele meu. Era fratele meu social cumva. Acolo, unde am stat noi la centrul de copii, eu de la șase ani sunt acolo, iar el de la 1 an. Eram mai mare decât el cu un an, când am venit în centru el avea cinci ani și am locuit împreună într-o casă până la 15 ani și am fost tot timpul într-o competiție. Eram amândoi ordonați, eram educați bine de femeia care ne creștea, mama Teo. Între frați nu ar trebui să există o competiție, pentru că pe mine și pe el ne-a făcut să ne despărțim unul de celălalt”, a declarat Zanni, potrivit wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.