Andrei Dascălu și Marius Crăciun au fost recent invitați în cadrul emisiunii Ștafeta Mixtă, unde au discutat despre experiența Survivor România, dar și despre o parte dintre foștii concurenții ai emisiunii. Aceștia nu s-au putut abține să nu abordeze și subiectul legat de alianța pe care Elena Marin și Maria Chițu au făcut-o împotriva băieților, dar și despre decizia lor de a sta singure în camp.

Războinicii au avut o vreme în care îi dădeau dreptate Elenei Marin, până la unificarea celor două echipe când au realizat cum este, de fapt, Faimoasa. După ce au stat de câteva ori de vorbă cu ea, aceștia au realizat că băieții din echipa Faimoșilor aveau dreptate și că dansatoarei nu îi făcea nimeni absolut nimic și cu toate acestea, ea nu făcea altceva decât să se victimeze. O perioadă de timp, acest lucru a funcționat în fața celor de acasă, dar cel mai probabil lumea a realizat ușor, ușor că ea exagerează, după părerea lor.

Ce cred Andrei Dascălu și Marius Crăciun despre Elena Marin

„Noi am devenit dusmanii Elenei, nu ne mai privea la fel. Ea tot timpul ne-a spus ca ii place de noi pentru ca suntem educati, iar la urmatoare discutie ne-a spus ca nu avem coloana vertebrala, ca se vede caracterul nostru. I-am spus că dramatizeaza foarte mult, erau niste chestii pe care le ducea la extrem si incerca sa ii denigreze pe ceilalti”, a declarat Marius Crăciun pentru Ștafeta Mixtă.

Aceștia nu s-au putut abține să nu își exprime opinia clară despre vedetă. Andrei Dascălu și Marius Crăciun au ajuns la concluzia că ei îi plăcea să îi denigreze pe ceilalți, să iasă mereu în evidență și să pară ea victima în toate situațiile, deși nu era deloc așa. Frații „colan” au fost dezamăgiți și de Maria pe care au susținut-o de fiecare dată și care le-a întors spatele, pe ultma sută de metri a emisiunii Survivor România.

„Cand s-au certat baietii rau cu Elena si s-au facut bisericute, poate atunci s-a gandit ca trebuie sa mearga pe calea asta. Ea nu a mai fost jignita. In Consiliu imi era mila de ea. De la unificare, cand am inceput sa ii cunosc pe baieti, am vazut ca se victimiza in continuare si in camp noi stateam cu baietii si nu ii facea nimeni nimic. In Consiliu începea sa reproseze, sa spuna ca este jignita, dar nu ii facea nimeni nimic. Elena chiar se victimiza”, a adăugat Andrei Dascălu.

Citeste si:
De ce s-au despărțit, de fapt, Andrei Dascălu și Roxana Ghiță:...
De ce s-au despărțit, de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.