Mario Fresh și Alexia Eram sunt împreună de mai bine de patru ani. În tot aces timp, ei s-au situat pe lista celor mai iubite și urmărite cupluri din lumea mondenă. Faptul că au început să se afișeze din ce în ce mai rar împreună le-a dat serios de gândit urmăritorilor lor, care au început să se întrebe dacă mai sunt sau nu împreună. În urma zvonurilor care au apărut pe internet, artistul a decis să ofere o serie de explicații în acest sens. Uite ce ce a povestit lumii întregii.

În timp ce Alexia Eram s-a abținut de la orice fel de declarații despre zvonurile legate de separare, Mario Fresh a fost puțin mai curajos și le-a spus oamenilor adevărul. Multă lume a așteptat cu sufletul la gură declarațiile sale și a sperat până în ultimul momentul că neînțelegerile dintre ei nu au dus la o despărțire. Ceea ce i-a făcut și mai mult pe fani să creadă că povestea lor de iubire a ajuns la final a fost faptul că nu au mers împreună în vacanță, ci alături de prietenii lor.

Ce a povestit Mario Fresh despre Alexia Eram

„Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine. Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit”, a zis Mario Fresh.

Zilele acestea, Mario Fresh a acordat un interviu pentru emisiunea Teo Show, în care a răspuns și la niște întrebări legate de fiica Andreei Esca. Mai mult de atât, cântărețul le-a arătat telespectatorilor și care sunt exercițiile pe care le face zilnic la sală, pentru a se menține în formă. La un moment dat, el a fost întrebat și cum a reușit partenera sa de viață să îl cucerească, iar răspunsul nu a întârziat să apară. Așadar, nu trebuie să vă faceți griji, pentru că ei încă sunt împreună și au planuri serioase de viitor.

„Prin naturalețea ei. Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și iese și mai prost, mare scandal. Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chiar dacă merge în cea mai plină sală de băieți”, a mai declarat Mario Fresh pentru Teo Show.

Citeste si:
Mario Fresh, adevăratul motiv pentru care nu ar fi putut participa...
Mario Fresh, adevăratul motiv...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.