Între Marius Crăciun și Andrei Dascălu s-a legat o frumoasă prietenie, în cadrul emisiunii Survivor România. Cei doi Războinici s-au susținut unul pe celălalt până în ultima clipă, iar recent au fost invitați împreună în platoul WOWbiz, unde au dat o serie de declarații despre foștii concurenți, punând accentul pe victoria lui Zanni. Aceștia au discutat sincer despre marea finală, fiind de părere că Zannidache avea mai mare nevoie de banii respectivi.

Când a decis să participe la Survivor România, Zanni și-a propus să câștige și să își îndeplinească marele vis de a-și lua o casă, pentru că toata viața sa a locuit la orfelinat și la cămin. A luptat cu toate forțele sale, iar cei de acasă l-au ajutat enorm oferindu-i voturile lor, pentru a ajunge să fie marele câștigător al acestui sezon. În marea finală, bătălia s-a dat între el și între Andrei Dascălu din echipa albastră. După ce Războinicul a recunoscut că nu avea prea mari șanse în fața unei vedete, el împreună cu Marius Crăciun au dat noi declarații despre campionul Survivor România 2021.

Marius Crăciun și Andrei Dascălu cred că Zanni avea nevoie de premiul Survivor

„Zanni a iesit favorit aproape mereu si in finala m-am gandit la asta. Am sperat si mi-am dorit sa castig, dar era un mic gand care spunea ca ma lupt cu un Faimos la voturi si ca e greu. Dar sunt mandru ca am facut lumea fericita, nimeni nu imi reproseaza nimic, pentru mine acesta este castigul” În primul joc din finală am fost nervos pe mine ca nu puteam sa ma linistesc, presiunea era prea mare si nu puteam sa o transform in ceva pozitiv dar usor, usor m-am calmat. Eram constient ca o sa trec mai departe. Ce nu mi-a placut a fost cand am intrat cu Marius, mi-as fi dorit sa ma calific eu primul, sa ramana el cu Zanni si a trebuit sa ne duelam noi doi si unul dintre noi să intre la vot”, a declarat Andrei Dascală pentru Ștafeta Mixtă.

Chiar dacă nu au reușit să câștige, se bucură extrem de tare pentru faptul că au ajuns acasă și că sunt alături de cei dragi. Dorul de casă a fost cel mao greu de îndurat din punctul lor de vedere. În ceea ce îl privește pe Zanni, aceștia au ținut să precizeze faptul că presiunea a fost mult prea mare și că era clar că nu vor avea șanse de câștig, având în vedere faptul că Faimosul a ieșit de atât de multe ori preferatul celor de acasă.

„Zanni era bun pe traseu, iar pe partea de social faptul ca spunea mereu ce vede ajuta foarte mult pentru ca publicul isi dadea seama ce se intampla. A fost un dezavantaj pentru noi, cei care nu am fost la fel de vocali. Daca nu ne dadeam cu parerea, poate nu aveau de unde sa stie ce se intampla. Poate acolo am scazut si noi ca sustinere, desi lumea ne sustinea pentru ceea ce eram. Am iesit si eu pe locul doi de cateva ori, iar Andrei a iesit favorit, stiam ca avem sustinerea publicului. Multi au spus ca Zanni era bun pe plan sportiv, social si tinand de faptul ca locuia la camin avea mai mare nevoie de acesti bani. Cu siguranta toti aveam nevoie pentru ca toti avem probleme, dar ne bucuram ca a castigat. Noi ne-am bucurat ca am ajuns in finala, ca am ajuns cu Andrei atat de departe. L-am considerat cel mai bun de la inceput”, a mai spus Marius Crăciun

Citeste si:
De ce s-au despărțit, de fapt, Andrei Dascălu și Roxana Ghiță:...
De ce s-au despărțit, de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Iulie 2021 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.