Elena Marin a fost una dintre veterenele emisiunii de la Kanal D, Survivor România. Astfel că timp de șapte luni, vedeta nu a mai putut avea grijă de ea și de aspectul său fizic. Imediat după ce a ajuns în țară, a mers în locul unde visa de ceva vreme să ajungă și anume la salon. Fosta Faimoasă și-a făcut o schimbare de look în fața căreia admiratorii ei au rămas muți de uimire.

Faimoasa Elena Marin a fost una dintre vedetele care și-a dorit din tot sufletul său să câștige îndrăgita competiție. Din nefericire pentru ea, a fost eliminată în momentul în care mai avea un singur pas până a ajunge în marea finală. I-a părut extrem de rău că nu și-a văzut visul împlinit, dar s-a bucurat pentru Zannidache. Este de părere că el avea mult mai mare nevoie de acei bani și că a meritat să ridice trofeul deasupra capului, având în vedere prin câte a trecut.

Elena Marin, schimbare de look

Odată a ajuns din Republica Dominicană, cu puțin înainte de petrecerea la care au luat parte unii dintre foștii concurenți de la Survivor, dansatoarea și-a făcut o schimbare de look neașteptată. Mulți dintre fanii săi d-abia au recunoscut-o și au felicitat-o pentru alegerea pe care a făcut-o. Elena Marin a ținut, de asemenea, să le transmită și un mesaj susținătorilor săi și le-a mulțumit pentru faptul că i-au fost alături la orice pas.

”Va pup cu toata dragostea. Vreau sa incep prin a-mi cere scuze ca nu am apucat sa vorbesc cu voi, vreau sa va multumesc cu aceasta ocazie ca mi-ati fost alaturi si ca m-ati sustinut. Va multumesc si va iubesc. Si cat de curand am sa fac un live si o sa vorbim acolo cu totii. Pana atunci vreau sa va zic de mine, sunt intr-un loc in care visam de mai bine de sapte luni de zile sa ajung. Este minunat de relaxant. Bine am revenit la viata normala. Va pup si va iubesc. Mi-era foarte dor, mi se pare ireal ca in sfarsit am revenit la viata mea”, a spus Elena Marin, pe contul ei de Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Iulie 2021 - 08 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.