În urma funcției deținute în Parlamentul European, Gigi Becali va încasa o pensie frumușică. Acesta a activat ca europarlamentar în perioada iunie 2009 – decembrie 2012 și se gândește deja la faptul că va primi o pensie fabuloasă, mai ales că se apropie ușor, ușor de vârsta pensionării, având 63 de ani.

Gigi Becali a primit vestea cea mare chiar de ziua sa de naștere, când a fost contactat de niște reprezentanți ai Parlamentului European. Se pare că el a fost întrebat dacă dorește să beneficieze de suma de bani care i se cuvine, având în vedere funcția pe care a avut-o și nu a putut refuza așa ceva. Latifundiarul din Pipera are deja planul bine pus la bun și știe ce anume vrea să facă la bătrânețe. Suma pe care o va primi va fi de 2500 de euro, iar pe lângă aceștia în conturile sale vor mai intra încă 4000.

Ce planuri are Gigi Becali după pensionare

Becali a povestit în cadrul unui interviu că visul său cel mare este să se retragă la o mănăstire, iar de la o vreme s-a retras și din lumina reflectoarelor dorindu-și să petreacă tot mai mult timp cu familia sa. Nu vrea decât să se bucure de ultimii lui ani de viață în liniște și pace și crede că mănăstirea este locul perfect.

„Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii. Ce vreau este greu, dar nu imposibil. O să vedem, că dacă ele (n.r. fiicele) nu mă vor lăsa, nu pot nici eu să plec de capul meu așa. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile, eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani”, a declarat Gigi Becali potrivit prosport.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.