Fulgy a simțit nevoia să facă un vlog, pe canalul lui de YouTube, pentru a-și deschide sufletul în fața fanilor, dar și pentru a-șiu cere scuze în fața părinților săi, Viorica și Ioniță de la Clejani. Fiul muzicienilor a recunoscut în fața întregii lumi că a greșit enorm în fața celor care i-au dat viață și a recunoscut că a avut monente în care a vrut să le ia viața, dar nu este mândru de faptele sale.

Fulgy a reușit să intre din nou în atenția presei, după ce a fost prins consumând substanțe interzise la volan și după ce a spus că venea de la studioul lui Alex Velea. În momentul respectiv, a pornit un întreg scandal cu iubitul Antoniei care a ocupat primele pagini ale ziarelor timp de câteva zile. Mai mult de atât, nici relația cu părinții lui nu este una foarte bună, mai ales că aceștia au decis să îl interneze din nou într-un centru de reabilitare.

Fulgy regretă comportamentul pe care l-a avut față de părinții lui

“În primul rând îmi cer scuze public părinților mei și regret pentru faptul că în trecut am fost la un mic pas de a le lua viața în urmă cu ceva timp, din cauza consumului meu abuziv de droguri din vremea respectivă, atunci când am fost internat pentru prima oară la spital, ajutat de familia mea deși eu le-am greșit, ei tot m-au iubit, m-au ajutat și m-au sprijinit. Aș vrea să îmi cer scuze tot în mod public întregii națiuni românești pentru că am mințit, negat că nu sunt drogat într-o emisiune televizată la care am participat în trecut”, a povestit Fulgy, pe canalul lui de YouTube.

Retail jobs

Recent, într-un vlog pe care l-a postat pe YiuTube, artistul a făcut o serie de mărturisiri cutremurătoare despre cei care i-au dat viață. Le este recunoscător celor doi cântăreți că, deși le-a greșit în repetate rânduri, ei au fost în stare să îl iubescă și să fie la fiecare pas alături de el. Mai mult de atât, Fulgy se pregătește deja să plece într-un alt centru de reabilitare din afara țării, tot la cererea părinților săi.

„Aș vrea să îmi cer scuze fostei mele partenere de viață pentru că a pierdut un animăluț scump, inofensiv și drag (pisica) tot din cauza consumului meu abuziv de droguri într-un scurt moment de nervi, fără discernământ din cauza nenorocitelor de droguri. Pe final aș vrea să promit că voi lupta toată viața mea cu această boală a secolului XXI, drogurile, și că voi fi un exemplu de urmat prin lucrurile frumoase pe care urmează să le fac, arăt, spun, demonstrez”, a mai zis el.

Citeste si:
Cât trebuie să scoată din buzunar părinții pentru rechizitele elevilor
An școlar 2022-2023. Cât...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.