Dezamăgire mare pentru fanii lui Zanni și ai Anei Porgras. Cei mai mulți dintre ei se așteptau ca după finala emisiunii Survivor România, cei doi să formeze un cuplu. Plecarea fostei gimnaste în Republica Dominicană i-a făcut pe aceștia să fie și mai nerăbdători să vadă cum vor evolua lucrurile între cei doi Faimoși, dar au avut parte de o mare dezamăgire, după ce artistul a declarat că el și Ana s-au certat și le-a explicat cum s-a ajuns la una ca asta.

Imediat după declarațiile pe care Zanni le-a făcut la Teo Show, fosta concurentă de la Survivor România a făcut un live pe Instagram, pentru că primea multe mesaje din partea fanilor și se simțea datoare cu un răspuns. Vedeta a încercat să le spună clar oamenilor că ei nu au fost niciodată împreună și că, probabil, el avea alte așteptări de la ea și de aceea a ajuns să fie dezamăgit.

Ana Porgras, adevărul despre cearta cu Zanni

„Zanni a spus exact ce s-a întâmplat. Vă spun de la ce a plecat totul. Ideea e că în momentul în care înțelegi lucrurile puțin diferit, ajungi să fii dezamăgit. Nu am declarat niciodată că suntem împruenă, că suntem un cuplu, nu înțeleg. Nu am fost niciodată împreună! Că l-am susținut și că mi-am dorit să câștige, e altceva. Dar nu a fost vorba de iubire, de dragoste. Nu ne-am certat, pur și simplu nu am mai vorbit din momentul în care el a văzut un mesaj la mine pe WhatsApp. Dar nu înțeleg de ce”, a spus Ana Porgras într-un live, pe contul ei de Instagram.

Mai mult de atât, Ana Porgras le-a sous celor aflați pe live și povestea mesajului pe care l-a citit Zannidache pe telefonul ei și nu înțelege de ce s-a supărat atât de tare și de ce a avut acea reacție, mai ales că nu formau un cuplu. Faimoasa a decis să îl susține în continuare și va încerca să discute cu el, după ce se vor mai liniști puțin apele.

”Nu l-am dezamăgit eu pe Zanni, în egală măsură m-a dezamăgit și el pe mine. (…) A văzut un mesaj, de la o anumită persoană, și, nah! Dar eu nu trebuie să dau explicații nimănui, iar el s-a simțit dezamăgit. Dar și eu am fost dezamăgită că s-a băgat în intimitatea mea. (…) Nu am considerat de cuvință că trebuie să îi dau parola de la telefonul meu. Dar, chiar și așa, chiar dacă noi nu mai vorbim, eu o să îl susțin în continuare. ”, a zis fosta gimnastă, în același live.

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

Ana a ajuns la concluzia că el avea alte așteptări și că ei nu se potrivesc deloc. La final, a mărturisit că Zannidache poate că voia o relațue cu ea după finală, dar că mesajul pe care l-a văzut l-a dezamăgit. Fanii lor sunt încă în stare de șoc și speră ca lucrurile să se rezolve între ei și să rămână măcar niște buni prieteni.

„Avea alte așteptări. Eu cred că el voia ca după finală să îi spun că vreau o relație cu el, dar când a văzut mesajul acela a fost dezamăgit”, a mai povestit Ana Porgras.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.