Mihai Bendeac este foarte, foarte supărat. Tatăl acestuia a luat decizia de a-i pune la vânzare mașina pe care actorul a condus-o mai bine de zece ani. Nefiind de acord cu toate aceste lucruri, juratul de la iUmor a făcut un live pe Instagram prin intermediul căruia le-a spus fanilor săi tot ceea ce avea pe suflet, în speranța că măcar unii dintre ei îi vor înțelege durerea.

Mihai Bendeac nu era pregătit pentru o schimbare atât de mare în viața sa. Actorul le-a spus celor care îl urmăresc despre decizia pe care a luat-o tatăl lui în ceea ce privește mașina sa și cu care este de acord întreaga sa familie. Părintele lui nu a pierdut deloc vremea și a postat imediat un anunț pe internet în acest sens. Ceea ce înseamnă că este mai hotărât ca oricând să renunțe la mașina de care fiul lui s-a atașat și de care a avut grijă mai bine de un deceniu.

Bendeac nu vrea să renunțe la mașina sa

Juratul de la iUmor a spus râzând că nu a reușit să se atașeze de nicio femeie, dar că a reușit să se atașeze de bolidul portocaliu la care nu ar vrea să renunțe. Ei bine, îndrăgitului actor i-a venit o idee care speră să funcționeze și să nu îi fie vândută mașina și anume să convingă fiecare membru al familiei că nu este deloc o idee bună. Și fanilor săi li s-a părut o soluție foarte tare, așa că l-au îndemnnat să meargă mai departe cun planul său și să îi anunțe dacă a și funcționat.

Retail jobs

”Familia mea s-a decis și a pus și un anunț pe Internet în acest sens. Au decis să vindem Land Rover-ul pe care eu l-am condus în ultimii 10 ani de zile. Eu n-am fost în stare să mă leg de o femeie, dar m-am legat de o mașină. Toți membrii familiei sunt de acord cu această vânzare în afară de mine. Singura șansă pe care o am este să încerc să câștig membrii familiei unul câte unul, orice ar însemna asta.Pe taică-meu n-am cum să-l câștig pentru că el se duce până la capăt în treaba asta că vindem mașina, vindem mașina… La maică-mea simt că se poate mișca ceva”, a povestit Mihai Bendeac în live-ul pe care l-a făcut pe contul lui de Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.