Despre Anamaria Prodan și despre partenerul său de viață, Laurențiu Reghecampf, s-a spus zilele acestea că ar divorța. După ce impresara a vorbit sincer despre relația lor, a ieșit din nou în fața cu declarații despre ceea ce se întâmplă, de fapt, între ei. Mai mult de atât, despre soțul ei s-a scris că ar avea mai multe amante, iar aceasta a fost imformația care i-a pus capac vedetei și care a făcut-o să vorbească în fața tuturor despre acest subiect sensibil.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au intrat din nou în atenția presei, după ce s-a spus că relația lor ar fi ajuns la final și că sunt gata să îi pună capăt acesteia. Sexy impresara a decis că nu mai poate sta cu mâinile în sân și a vorbit despre întreaga situație și despre presupusele amante ale soțului ei. Ea a ținut să sublinieze faptul că, la fel cum se întâmplă în orice familie, au multe discuții în contradictoriu, dar că separarea nu a venit niciodată ca o metodă de rezolvare a problemelor avut de către aceștia.

Anamaria Prodan, declarații despre relația cu soțul ei

Frumoasa vedetă a fost, la un moment dat, luată la întrebări și în ceea ce privește femeile care îi dau târcoale lui Laurențiu Reghecampf, iar a simțit imediat nevoia să sară în apărarea lui. Anamaria Prodan l-a catalogat ca fiind bărbatul perfect, care nu s-ar uitat niciodată în viața sa la o altă femeie. A reușit astfel să le închidă gura răutăcioșilor, care au sperat ca ei să divorțeze.

„Adică dragostea pe care el o afişează şi o are fata de noi. Domnişoarele care sunt de genul ăsta au anumite poziţii, în general, sub masă. Alte femei stau la masă. Dacă eu mă pretez să mă duc să bat orice domnişoara siliconată, nesiliconată, înseamnă că eu am decăzut. E foarte greu dacă trăieşti o viaţă sub masă să vrei să stai dintr-o dată la masă”, a declarat impresara potrivit spynews.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Iulie 2021 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.