Zanni și Jador nu s-au înțeles prea bine, la începutul compeției Survivor România. Pentru câștigătorul acestui sezon, manelistul reprezenta o amenințare destul de mare și nu i-a fost teamă să recunoască acest lucru în fața întregii lumii. Faimosul era extrem de supărat când Jador ieșea preferatul publicului și, odată cu trecerea timpului, realiza că nu are prea mari șanse în fața sa.

Ei bine, la un moment, Zani a ieșit și el favoritul publicului, până la plecarea cântărețului din Republica Dominicană, iar acela a fost momentul în care a realizat că are și el o șansă. Nu i-a venit să creadă că avea parte de atât de multă susținere din partea celor de acasă și s-a bucurat din plin de fiecare moment. Oamenii au continuat să îi fie alături până în ultima clipă, iar datorită lor a ajuns să fie câștigătorul acestui sezon și le mulțumește pentru tot ceea ce au făcut pentru el. În plus, a fost impresionat de cât de multe persoane au venit pentru el la aeroport.

Zanni, primele declarații despre Jador

Invitat în cadrul unei emisiunii, marele câștigător Survivor România a vorbit și despre plecarea lui Jador din competiție care a fost un mare avantaj pentru el. Zanni este de părere că i s-au deschis niște uși, odată cu eliminarea manelistului, pentru că acesta era iubit și votat de telespectatori și mereu a crezut că nu va putea să obțină mai mult voturi decât cele primite de manelist.

Retail jobs

„ Când a ieșit Jador din competiție a fost un avantaj pentru toată lumea, pentru că șansele fiecăruia au crescut exponențial, pentru că Jador era cunoscut. Nu aveai cum, din prima, să spui că suntem de la egal la egal. Orice ar fi făcut, el ieșea favorit pentru că avea publicul lui. Când a ieșit el din competiție, mie mi s-a deschis o poartă, nu spun că nu.", a declarat Zanni la Ștafeta Mixtă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Iulie 2021 - 08 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.