Anamaria Prodan a fost audiată de Direcția Națională Anticorupție într-un dosar legat de acționariatul Clubului Rapid din anul 2015. Impresara a oferit primele declarații cu privire la subiect, menționând că în perioada în care a fost întocmit dosarul, Clubul avea foarte multe probleme financiare.

Anamaria Prodan a fost audiată de DNA, răspunzând la toate întrebările adresate de procurori:

„Este ceva legat de Rapid, un dosar vechi din 2015. Este o chestie oarecum normală dacă se instrumentează un caz şi am participat la un transfer sau o discuţie să fii chemat ca martor”, a menţionat Anamaria Prodan.

Cu atât mai mult, Anamaria Prodan susține că nu a fost implicată direct în caz și deși a făcut multe transferuri în acea perioadă, niciunul nu a fost implicat Clubul Rapid. Cu atât mai mult, Anamaria Prodan a venit la DNA însoțită de o avocată, care a oferit declarații despre situație:

„Martor într-un caz mai vechi, privind acţionariatul de la Rapid. Nu privea o chestiune în care doamna Prodan să fie implicată. Era un caz în care alte persoane, posibili acţionari sau nu, în acel acţionariat de la Clubul Rapid. Doamna nu are absolut nicio problemă, este un veritabil martor, atât şi nimic mai mult”, a declarat avocatul impresarei, la ieşirea de la DNA.

Retail jobs

Anamaria Prodan divorțează?

Întrebată despre relația pe care o are cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a răspuns la fel de vehement ca și până acum:

„Eu nu am spus că nu am bărbat de lăsat? Este matrița perfectă. Când intru în club, îmi spun oamenii că soțul era cu câte una. Unde? Ați văzut? Nu știu cine e domnișoara (n.r. – Florentina Raiciu)”, a declarat impresara potrivit Gândul.ro.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Iulie 2021 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.